С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Голямото гледане

Бакхус
21 Декември 2018, 17:04
Share Tweet Pin it Share
    Salt Fat Acid HeatСамин Носрат след книгата си бестселър прави и бестселър кулинарен сериал, оглавил много класации. Защо? Защото епизодите са режисирани интелигентно и в тях има и история, и пътешествия, и демонстрации, от които научаваме кое откъде идва, как се прави и какво може да се прави с него. Например - зехтинът от Лигурия. Самин ще пътува до Япония да разказва за солта, до Италия, за да ни осветли за мазнините, и до Мексико - за киселините. Огънят ще е в кухнята на Chez Panisse в Калифорния, който е големият трамплин в кариерата й.
3/5 снимки в галерията Salt Fat Acid Heat

Самин Носрат след книгата си бестселър прави и бестселър кулинарен сериал, оглавил много класации. Защо? Защото епизодите са режисирани интелигентно и в тях има и история, и пътешествия, и демонстрации, от които научаваме кое откъде идва, как се прави и какво може да се прави с него. Например - зехтинът от Лигурия. Самин ще пътува до Япония да разказва за солта, до Италия, за да ни осветли за мазнините, и до Мексико - за киселините. Огънят ще е в кухнята на Chez Panisse в Калифорния, който е големият трамплин в кариерата й.

Реклама »