С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Голямото гледане

Бакхус
21 Декември 2018, 17:04
Share Tweet Pin it Share
    The Final TableОтново жанрът на кулинарното риалити на Netflix, отново суперамбициозно. Интригата е между 24 участници, разпределени по двама в 12 отбора от 18 държави. Състезават се в ресторанти от 9 различни точки на света. На края на сезона победителите премерват силите си в компанията на Енрике Олвера, Грант Ахатц, Ан-Софи Пик, Йошихиро Наризава и други на финална вечеря. Драма, отново.
2/5 снимки в галерията The Final Table

Отново жанрът на кулинарното риалити на Netflix, отново суперамбициозно. Интригата е между 24 участници, разпределени по двама в 12 отбора от 18 държави. Състезават се в ресторанти от 9 различни точки на света. На края на сезона победителите премерват силите си в компанията на Енрике Олвера, Грант Ахатц, Ан-Софи Пик, Йошихиро Наризава и други на финална вечеря. Драма, отново.

Реклама »

Реклама »