С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Голямото гледане

Бакхус
21 Декември 2018, 17:04
Share Tweet Pin it Share
  Ugly DeliciousВ Малмьо, Швеция, вече съществува Музей на гадната храна (https://disgustingfoodmuseum.com/). Разбирайте омлет от мозък, месо от ферментирала акула, патешки зародиш, сготвен в собственото му яйце или прословутия вонящ сингапурски дуриан.Но независимо от заглавието думата ugly не е ключът към сериите на Дейвид Чанг - човекът зад Momofuku Noodle Bar и Milk Bar.В тях той обикаля света и ни показва места, в които се правят абсолютно невинните пици, такоси, барбекюта или пържени пилета. Целта му е да представи обичайни ястия в необичаен контекст, да прескача културни бариери и да руши предразсъдъци. Напуска удобните кухни в студиото и влиза в тези на копенхагенски домове или на ресторанти за неаполитанска пица в Токио. В сериите има различни кинематографични похвати: илюстрации, анимации, пиянски разговори по телефона на живо или пародия на политически дебат къде са най-автентичните дъмплинги.
5/5 снимки в галерията Ugly Delicious

В Малмьо, Швеция, вече съществува Музей на гадната храна (https://disgustingfoodmuseum.com/). Разбирайте омлет от мозък, месо от ферментирала акула, патешки зародиш, сготвен в собственото му яйце или прословутия вонящ сингапурски дуриан.

Но независимо от заглавието думата ugly не е ключът към сериите на Дейвид Чанг - човекът зад Momofuku Noodle Bar и Milk Bar.

В тях той обикаля света и ни показва места, в които се правят абсолютно невинните пици, такоси, барбекюта или пържени пилета. Целта му е да представи обичайни ястия в необичаен контекст, да прескача културни бариери и да руши предразсъдъци. Напуска удобните кухни в студиото и влиза в тези на копенхагенски домове или на ресторанти за неаполитанска пица в Токио. В сериите има различни кинематографични похвати: илюстрации, анимации, пиянски разговори по телефона на живо или пародия на политически дебат къде са най-автентичните дъмплинги.

Реклама »