Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Винарите в Прованс са поруменели от яд, заради плановете на Съюза да разреши на производителите да правят розе като сместват бяло и червено вино.
Когато отвори през миналата година, ресторантът на звездния готвач в Париж имаше мисията да донесе "най-доброто от британската къухня в сърцето на haute cuisine".
Автоматът "Let's Pizza" в мола в Трентино, Италия е зареден с брашно вода и пресни продукти, от които прави прясна пица срещу 3,50 евро.
На Ботуша кипи истински гняв заради фалшифицирани рецепти.
Певецът се подготвя да пусне в продажба червено вино, произведено в селския му имот в Тоскана, предаде АФП.
Най-голямата верига за бързооборотни стоки в Европа, френската "Карфур" (Carrefour), ще отвори първия си магазин в България на 26 март в мол "Бургас плаза", съобщиха от компанията.
"Дамяница" ще награди с елитното "Комета No Man’s Land 2006" и оригинална статуетка най-добрия балкански филм на тазгодишния София Филм Фест
Най-модерното учебно заведение за професионални кулинари у нас, HRC Академията в Добрич, отпразнува на 12 март първия си рожден ден и откри официално учебен ресторант, наречен "Таланти".
Веселина Маринова от екипа сп. "Бакхус" зае четвърто място в своята възрастова група (45-55 г.) в комбинацията от гигантски слалом и ски бягане на 55-та Годишна среща на Международния ски клуб на журналистите (СКИЖ) в италианския ски курорт Абетоне.
Ракията Solitaire Special Selection 2008 на "Домейн Бойар" бе призната от международното жури за най-добрата дестилирана напитка, участвала в конкурса.
Отличена за изба на 2008 г. от списание "Бакхус", "Тера Тангра" представи през март новата си реколта бели вина.
Така венецуелският президент смята да поведе кампания, с която да удържи управлението при високата инфлация.
На 12 март в хотел "Хилтън" ще се проведе пресконференция за предстоящите кулинарни дни на Унгария у нас.
Фирма Cartel представи на българския пазар още четири от ексклузивните продукти на изба Joseph Phelps.
Наградата, присъдена на Ерик Фрешон, главен готвач в Hotel Le Bristol в Париж е единственото издигане в три-звезден статус в тазгодишния юбилеен брой на Червения гид.
Изследване показва, че по време на филм, в който се пие алкохол самите зрители консумират два пъти повече алкохолни напитки, отколкото при "сухи" предавания.
Вече двама отличени французи се отказват от ръководенето на най-известните си ресторанти, защото не можели да се справят с напрежението, което създава оценяването за "Червения гид".
Ресторантът с три звезди "Мишлен" бе принуден да затвори, след като близо 40 негови гости се разболели.
Презреният от французите сандвич завзема от територията на обедите в уютно бистро.
От списание Macworld разказват за най-новите джаджи за iPhone и iPod Touch.