С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • В света на оранжевите диаманти

    Николета Дикова
    08 Април 2016, 11:58

    Едно космическо пътуване в света на оранжевите вина на изба Боровица

    Share Tweet Pin it Share
  • Just eat it

    Бакхус
    04 Април 2016, 17:47

    Nike създадоха маратонки, вдъхновени от гофрета

    Share Tweet Pin it Share
  • Луксът на луксовете

    Бакхус
    снимки: Reuters 04 Април 2016, 17:24

    Ален Дюкас ще отвори ресторант във Версай

    Share Tweet Pin it Share
  • Блюда и документи

    Ивайло Харалампиев, Мадрид
    04 Април 2016, 17:11

    Рецепти от Молиер, Дюма, Толстой и други находки от кулинарните исторически архиви

    Share Tweet Pin it Share
  • Яко taco

    Ивайло Харалампиев
    04 Април 2016, 16:43

    Всичко което сте искали да знаете за мексиканските такос + 100 рецепти, от извора

    Share Tweet Pin it Share
  • Руски стандарт

    Марина Караконова
    снимки: Shutterstock 03 Април 2016, 17:27

    Руснаците започнаха да пият винени заместители

    Share Tweet Pin it Share
  • Starbucks пусна алкохолна напитка

    Бакхус
    03 Април 2016, 17:14

    Fraggino дебютира в Япония

    Share Tweet Pin it Share
  • Италия обмисля да въведе час по вино в училище

    Марина Караконова
    снимки: Shutterstock 03 Април 2016, 17:01

    Предметът ще се изучава веднъж седмично, колкото са часовете по религия

    Share Tweet Pin it Share
  • Какво, къде, кога (април)

    Марина Караконова
    03 Април 2016, 16:47

    Най-важните събития в Европа, свързани с вино и храна този месец. Едно от тях е в България

    Share Tweet Pin it Share
  • Спагетеното дърво

    Вера Траянова
    31 Март 2016, 22:37

    За една от най-успешните първоаприлски шеги на всички времена

    Share Tweet Pin it Share
  • Победителите в конкурса "Ресторант на годината Бакхус, Acqua Panna & San Pellegrino"

    Бакхус
    31 Март 2016, 22:12

    Share Tweet Pin it Share
  • Готвачите на конкурса "Ресторант на годината 2015, Бакхус, Acqua Panna&S.Pellegrino"

    Бакхус
    31 Март 2016, 13:20

    Share Tweet Pin it Share
  • И победители на конкурса "Ресторант на годината 2015, Бакхус, Acqua Panna&S.Pellegrino" са...

    Бакхус
    31 Март 2016, 12:52

    Share Tweet Pin it Share
  • Foodball

    Марта Румянова
    снимки: Архив 29 Март 2016, 00:37

    Готвачът на Байерн Мюнхен, Атанас Вутов, за диетата на футболистите

    Share Tweet Pin it Share
  • Под кахетското небе

    Бакхус
    снимки: Shutterstock 28 Март 2016, 00:23

    Грузия открива първия си винен СПА център

    Share Tweet Pin it Share
  • Какао, пич

    Марта Румянова
    27 Март 2016, 23:33

    Какво опитахме и какво научихме на втория Grand Chocolate Festival

    Share Tweet Pin it Share
  • Брой 154: (Р)еволюция в храненето

    Бакхус
    24 Март 2016, 15:32

    Share Tweet Pin it Share
  • JamON JamOFF

    Марина Караконова
    снимки: Shutterstock 24 Март 2016, 03:15

    Барселона се обяви за вегетариански град

    Share Tweet Pin it Share
  • Кулинария 3.0: Завръщане в бъдещето

    Ани Коджаиванова
    снимки: Shutterstock 22 Март 2016, 02:16

    Иновативното ресторантьорство днес се връща към корените – чистата и устойчива храна. И е на път да промени живота ни

    Share Tweet Pin it Share
  • Италия - Франция 1:1

    Цветанка Яворова
    снимки: Shutterstock 21 Март 2016, 01:14

    Италия е на път да стане втората държава в Европа, която спира похабяването на храна със закон

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »