Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Шеф Анри Доно и третото му предложение за елегантна вечеря за двама в рамките на 15 лв.
Второто от трите менюта за двама на шеф Анри Доно
Грюнер или ризлинг? А защо трябва да избирате, ако можете да опитате и двете. Както и други повече от интересни вина в осмото издание на Grand Austrian Tasting - петък(19 юни) на моравата до "Хилтън"
Представяме ви първото от трите менюта на шеф Анри Доно, предназначено за евтина, но изискана вечеря за двама вкъщи. Бюджет: 15 лв. Всички предложения на шеф Доно ще откриете в летния брой на сп. "Бакхус", което вече е в продажба
Само на няколко километра от българската граница започва Thrace Wine Route - от Лозенград до Галипули. А дванадесетте изби по маршрута имат какво да покажат, както се уверихме по време на Балканския винен фестивал в София
Род Смит MW, собственик на Riviera Wine Academy, за неговата работа да продава вина на супербогати хора, за чара на розето и за осемдесеттарската репутация на българското вино в чужбина
Новата рубрика на "Бакхус"
Днес е Световният ден на фалафела - популярна улична храна навсякъде в Близкия изток, а напоследък и в Европа. Бърз преглед на местата с вкусен фалафел в София и Пловдив
Това са първите нови продукти на компанията след трудния период, през който тя премина в края на миналата година
630 световни готвачи препоръчват 3250 места за хранене в 70 страни
Справочник на растенията, които пречистват въздуха, отблъскват комарите и носят други ползи, освен радост за окото
Отличените вина саестествено пенливото Special Selection Pinot Noir & Chardonnay 2005 на "Едоардо Миролио" и червеното Kremen Kamen Cabernet Sauvignon 2012 на Matalj Winery.
Кейси Ангелова бе дванадесетият участник в поредицата на списание "Бакхус" "12 вечери на любителите готвачи". Тя приготви "Вкусът на пролетта" с продукти от семейната си ферма и от локалните пазари
Кратко обяснение в любов към Женския пазар и рецепта за агнешки сандвич
Гари Филби, вицепрезидент на World Master Chefs Society, за пушенето, прекомерното използване на сол и неразумното отдалечаване от яхнията на Балканите
Защото е лято, приготвили сме леко меню, което е същото толкова приятно за четене, колкото и прохладна вечер с приятели на открито
На Балканите ври, кипи и ферментира. Журналистката Ирина Софранова, енолог, фокусирал усилията си върху създаването на марката "Балкански винен регион", започва серия от статии, в които ще представя винените дестинация от региона
Най-голямата ферма за щрауси в Югоизточна Европа се намира в едно румънско село на 50 км от Букурещ. Оборотът визлиза на милиони, а продукцията включва дори козметични продукти и хранителни добавки. Какво научихме там, докато се разхождахме със собственика и се стараехме да не разсърдим Рамбо - най-едрата птица в стопанството
Интервю с авторката на "Вечеря с Джаксън Полък - рецепти, изкуство и природа" + една от рецептите на големия американски художник
На гости в обновения Дом на виното в "Овча купел"