С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Който чете - готви (книги с 10% намаление за читателите на Бакхус)

Бакхус
23 Декември 2016, 11:08
Share Tweet Pin it Share
  "Изкуството на френската кухня"Джулия Чайлд на български е истинско събитие. С дългата си кариера Чайлд се превръща в кулинарна и културна икона, а най-мащабното ѝ творение – в класически пътеводител в света на френската кулинария.Авторките (да не забравяме помощниците на Чайлд - Луизет Бертол и Симон Бек) ни водят стъпка по стъпка в усвояването на тайните на французите – като се започва от избирането на точните продукти и се стига до атрактивното поднасяне на ястията и вината, с които си подхождат.524 рецепти и вариации, подредени в логични тематични раздели, като фокусът е върху блюдата, които служат за основа на неизчерпаем кулинарен репертоар.Цена: 34,95 лв. Код за 10 % намаление за читателите на Бакхус: recepti10Поръчайте с безплатна доставка: https://www.ozone.bg/knijarnica/knigi/dom-gradina-i-hobi/izkustvoto-na-frenskata-kuhnya-tvardi-koritsi/?*Кодът за намаление важи до 30.12.2016
1/10 снимки в галерията "Изкуството на френската кухня"

Джулия Чайлд на български е истинско събитие. С дългата си кариера Чайлд се превръща в кулинарна и културна икона, а най-мащабното ѝ творение – в класически пътеводител в света на френската кулинария.
Авторките (да не забравяме помощниците на Чайлд - Луизет Бертол и Симон Бек) ни водят стъпка по стъпка в усвояването на тайните на французите – като се започва от избирането на точните продукти и се стига до атрактивното поднасяне на ястията и вината, с които си подхождат.
524 рецепти и вариации, подредени в логични тематични раздели, като фокусът е върху блюдата, които служат за основа на неизчерпаем кулинарен репертоар.

Цена: 34,95 лв.
Код за 10 % намаление за читателите на Бакхус: recepti10
Поръчайте с безплатна доставка: https://www.ozone.bg/knijarnica/knigi/dom-gradina-i-hobi/izkustvoto-na-frenskata-kuhnya-tvardi-koritsi/?

*Кодът за намаление важи до 30.12.2016

Реклама »