С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вината за галавечерята "Ресторант на годината Бакхус 2017, Acqua Panna & S. Pellegrino"

Бакхус
14 Март 2018, 12:32
Share Tweet Pin it Share
  За 17 поредна година Бакхус организира единствения по рода си конкурс "Ресторант на годината Бакхус 2017, Acqua Panna & S. Pellegrino" и ще обявим най-добрите ресторанти в страната ни за изминалата година с официална галавечеря за 300 души. Тази година ще ви представим едно много специално 6-степенно меню, с което да обиколим света за една вечер през вкусове и аромати. Вижте в галерията ни ексклузивната селекция от вина за вечерята, предоставена от партньорите ни Трансимпорт.Повече за конкурса може да научите тук.
1/5 снимки в галерията За 17 поредна година Бакхус организира единствения по рода си конкурс "Ресторант на годината Бакхус 2017, Acqua Panna & S. Pellegrino" и ще обявим най-добрите ресторанти в страната ни за изминалата година с официална галавечеря за 300 души. Тази година ще ви представим едно много специално 6-степенно меню, с което да обиколим света за една вечер през вкусове и аромати. Вижте в галерията ни ексклузивната селекция от вина за вечерята, предоставена от партньорите ни Трансимпорт.

Повече за конкурса може да научите тук.

Реклама »