С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата
политика за бисквитките
и
декларацията за поверителност
.
ОK
economedia
id
Капитал
Дневник
Кариери
Бакхус
Одит
Регал
DigitalK
KQuarterly
К10
К100
Гепард
Регистрация
Бюлетини
/
Защо да се регистрирам?
/
Вход
Дневник
Капитал
Кариери
Бакхус
Регал
Търсене
Последният брой
Разпространение
Архив
Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Галерии
Събития
Ресторант на годината
Партньори
За ресторантьори
Контакти
Галерия
Ресторант на годината 2017: Церемонията
Снимки: Надежда Чипева, Драгомир Ушев
12 Април 2018, 00:00
Share
Tweet
Pin it
Share
21/95 снимки в галерията
В категорията спечелиха два ресторанта. Първият беше
бистро L'Etranger
.
Реклама »
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
Свързани статии
Лекторски панел "Ресторант на годината"
Ресторант на годината 2017: Менюто
Победителите в "Ресторант на годината 2017 Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino"
Вината за галавечерята "Ресторант на годината Бакхус 2017, Acqua Panna & S. Pellegrino"
Номинациите за "Ресторант на годината 2017 Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino"
Запознайте се с гост-готвачите на "Ресторант на годината 2017 Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino"
Запознайте се с лекторите на "Ресторант на годината 2017 Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino"
Бакхус посреща Le Cordon Bleu London на Ресторант на годината 2017
Други галерии
Trapeza Fest 2024
Бакхус Fish Fest 2023
Бакхус GourmEAT the future 2023
Ресторант на годината 2022 БАКХУС, Acqua Panna & S.Pellegrino
За да коментирате, моля
влезте в профила си
или се
регистрирайте
.
Най-четени статии //
за Април
ВОДКА FINLANDIA ГОВОРИ НА НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ С НОВА ЯРКА КАМПАНИЯ
Re-Shape: Храната в наша полза
Теодор Петров и вкусът на бъдещето
Реклама »
Бакхус