С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ресторант на годината 2017: Церемонията

Снимки: Надежда Чипева, Драгомир Ушев
12 Април 2018, 00:00
Share Tweet Pin it Share
    То беше поднесено с коктейл "Семела" - Beluga noble, домашен сироп от карамел и дафинов лист, Ancho Reyes liquor, фреш лайм, шоколадов битер, приготвен от Кирил Хаджиев, главен барман на ресторант "Космос".
8/95 снимки в галерията То беше поднесено с коктейл "Семела" - Beluga noble, домашен сироп от карамел и дафинов лист, Ancho Reyes liquor, фреш лайм, шоколадов битер, приготвен от Кирил Хаджиев, главен барман на ресторант "Космос".

Реклама »

Реклама »