С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Dolce vita на час разстояние (галерия)

Александър Джурджин
13 Август 2018, 17:45
Share Tweet Pin it Share
    Днес Пулия е известна из цяла Италия с някои от най-вкусните бадеми (toritto), в района на Андриа, моцарелата и буратата на Джойа дел Коле, хлябът на Алтамура, пастата orecchiette, портокалите и лимоните на Гаргано, мандарините от Таранто, гъбите от Мурджа, няколкото вида зехтин със защитено географско указание (40% от зехтинът в Италия се произвежда в Пулия), доматите (50% от доматите в Италия идват от региона на град Фоджа) и разбира се - виното.Вижте цялата статия тук.
8/19 снимки в галерията Днес Пулия е известна из цяла Италия с някои от най-вкусните бадеми (toritto), в района на Андриа, моцарелата и буратата на Джойа дел Коле, хлябът на Алтамура, пастата orecchiette, портокалите и лимоните на Гаргано, мандарините от Таранто, гъбите от Мурджа, няколкото вида зехтин със защитено географско указание (40% от зехтинът в Италия се произвежда в Пулия), доматите (50% от доматите в Италия идват от региона на град Фоджа) и разбира се - виното.

Вижте цялата статия тук.

Реклама »