С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Dolce vita на час разстояние (галерия)

Александър Джурджин
13 Август 2018, 17:45
Share Tweet Pin it Share
    Плътните, плодови ароматни сухи вина в Пулия добиват все по-голяма популярност в световните класации, начело с примитивото. Дошлият от Хърватия през XVIII век сорт tribidag е намерил свой комфортен втори дом в района около градовете Таранто и Мандурия, а през XIX век прави още едно пътуване по време на масовите преселвания на италианци към САЩ, които го засяват в Калифорния и там става "царят на сортовете" zinfandel.Вижте цялата статия тук.
15/19 снимки в галерията Плътните, плодови ароматни сухи вина в Пулия добиват все по-голяма популярност в световните класации, начело с примитивото. Дошлият от Хърватия през XVIII век сорт tribidag е намерил свой комфортен втори дом в района около градовете Таранто и Мандурия, а през XIX век прави още едно пътуване по време на масовите преселвания на италианци към САЩ, които го засяват в Калифорния и там става "царят на сортовете" zinfandel.

Вижте цялата статия тук.

Реклама »