С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Dolce vita на час разстояние (галерия)

Александър Джурджин
13 Август 2018, 17:45
Share Tweet Pin it Share
    В Алберобело има повече от 1000 trulli - типичната за региона малка кръгла постройка с конусовиден покрив, построена единствено от варовикови камъни, която в миналото се е използвала за склад или като помещение за спане на работниците. Днес те са преустроени в къщи, хотели и ресторанти, а всеки покрив има изобразен свой символ - подписът на зидаря или символ против уроки.Вижте цялата статия тук.
5/19 снимки в галерията В Алберобело има повече от 1000 trulli - типичната за региона малка кръгла постройка с конусовиден покрив, построена единствено от варовикови камъни, която в миналото се е използвала за склад или като помещение за спане на работниците. Днес те са преустроени в къщи, хотели и ресторанти, а всеки покрив има изобразен свой символ - подписът на зидаря или символ против уроки.

Вижте цялата статия тук.

Реклама »