С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Gift Guide: Коледа 2018

Надя Здравкова
12 Декември 2018, 16:41
Share Tweet Pin it Share
    Колекция English Tea Кутия с 96 съкровища, които ще превърнат зимните дни и вечери в топло и уютно преживяване за всеки, който обича да има чаша чай до себе си през цялото време. 12 вида био чай – за да се изненадваме при всяко наливане в термоса или каната, за аромат на удоволствие, здраве, спокойствие. Универсално решение, отвъд еднообразието. С елемент на английска аристократичност.От Zoya27.15 лв.
10/19 снимки в галерията Колекция English Tea

Кутия с 96 съкровища, които ще превърнат зимните дни и вечери в топло и уютно преживяване за всеки, който обича да има чаша чай до себе си през цялото време. 12 вида био чай – за да се изненадваме при всяко наливане в термоса или каната, за аромат на удоволствие, здраве, спокойствие. Универсално решение, отвъд еднообразието. С елемент на английска аристократичност.

От Zoya
27.15 лв.

Реклама »