С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Gift Guide: Коледа 2018

Надя Здравкова
12 Декември 2018, 16:41
Share Tweet Pin it Share
    Домашна машина за пуканкиЗа приятелите с нов апартамент и голям телевизор, които ще ви поканят на кино вечер у тях, докато всички заведения се пръскат по шевовете. И така ще е цяла година. Без онова ‘но‘, което обикновено следва след "много обичам пуканки", защото 60 грама царевица се пукат в машината за 3 минути с помощта на горещ въздух и без вредна мазнина. Достатъчно компактна, за да има място във всяка кухня и достатъчно функционална, за да доставя огромно удоволствие на малки и големи. Pop. Play. Perfect.От Peep79.00 лв.
16/19 снимки в галерията Домашна машина за пуканки

За приятелите с нов апартамент и голям телевизор, които ще ви поканят на кино вечер у тях, докато всички заведения се пръскат по шевовете. И така ще е цяла година. Без онова ‘но‘, което обикновено следва след "много обичам пуканки", защото 60 грама царевица се пукат в машината за 3 минути с помощта на горещ въздух и без вредна мазнина. Достатъчно компактна, за да има място във всяка кухня и достатъчно функционална, за да доставя огромно удоволствие на малки и големи. Pop. Play. Perfect.

От Peep
79.00 лв.

Реклама »