С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Gift Guide: Коледа 2018

Надя Здравкова
12 Декември 2018, 16:41
Share Tweet Pin it Share
    Сет за кафеЗа нечий дом, в който бавното и прецизно приготвяне на храните и напитките е на почит. Аксесоар с характер и деликатно присъствие от колекцията Slow Coffee Style, която ни припомня забравения вкус на кафето, приготвено по метода pour-over. Наливаме постепенно горещата вода във филтъра, докато подреждаме мислите си за деня. Да се събудиш с радост или подарък, с който ще внесете нов смисъл в живота на любим човек.От N8290 лв.
17/19 снимки в галерията Сет за кафе

За нечий дом, в който бавното и прецизно приготвяне на храните и напитките е на почит. Аксесоар с характер и деликатно присъствие от колекцията Slow Coffee Style, която ни припомня забравения вкус на кафето, приготвено по метода pour-over. Наливаме постепенно горещата вода във филтъра, докато подреждаме мислите си за деня. Да се събудиш с радост или подарък, с който ще внесете нов смисъл в живота на любим човек.

От N8
290 лв.

Реклама »