С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Gift Guide: Коледа 2018

Надя Здравкова
12 Декември 2018, 16:41
Share Tweet Pin it Share
    Бутикови крафт бириЗа онези приятели и роднини, които оценяват преживяванията повече от предметите. Селекция от юбилейни блендове и пивоварски бижута от хора, на чиято преценка и подбор можем напълно да се доверим.Bevog HaggerНай-голямата гордост на най-добрата австрийска крафт пивоварна Bevog - изкуство във и под формата на бутилка. Този изключителен барли уайн отлежава в дъбови бъчви от различни видове алкохол и тъй като не всички се развиват еднакво, във финалния бленд за това бижу се използват само най-добрите.От Crafter27 лв.
6/19 снимки в галерията Бутикови крафт бири

За онези приятели и роднини, които оценяват преживяванията повече от предметите. Селекция от юбилейни блендове и пивоварски бижута от хора, на чиято преценка и подбор можем напълно да се доверим.

Bevog Hagger
Най-голямата гордост на най-добрата австрийска крафт пивоварна Bevog - изкуство във и под формата на бутилка. Този изключителен барли уайн отлежава в дъбови бъчви от различни видове алкохол и тъй като не всички се развиват еднакво, във финалния бленд за това бижу се използват само най-добрите.

От Crafter
27 лв.

Реклама »