4/7 снимки в галерията
>>> МАСТЪРКЛАС 3: ОБИКНОВЕНИ ПРОДУКТИ, НЕОБИКНОВЕНИ ТЕХНИКИ >>>
Виктор Мартин е представител на модерната испанска гастрономия в Кастилия и Леон. Професионалният му път го отвежда през ресторанти като Racó de Can Fabes в Барселона (3 звезди "Мишлен"). През 2007 г.отваря собствен ресторант Trigо във Валядолид, който е награден с 2 слънца "Репсол" и една звезда "Мишлен", благодарение на работата му с традиционни местни продукти. По време на мастър класа му ще разберем как можем да използваме обикновени продукти по необикновен начин.
✦✦✦
☛ Вижте повече информация и запазете вашето място още сега на www.bacchus.bg/top
! Цената за целия лекторски панел е само 60 лева с предварително запазване на места