С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Запознайте се с лекторите на "РЕСТОРАНТ НА ГОДИНАТА"

Бакхус
14 Март 2019, 12:41
Share Tweet Pin it Share
    >>> ЛЕКЦИЯ 2: ЕДИНЕНИЕ - ЗАБРАВЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ РЕЦЕПТИ И ПРОДУКТИ >>>Цветан Димитров е биолог по образование, но гастроном по душа. Той е човекът, който покрай дългото търсене на рецептата за вече известното зелено сирене, попада на много други продукти с ценни вкусови и полезни качества. Благодарение на него, днес всички те достигат и до нас, поради което го поканихме да разкаже по-подробно за най-новия проект на ресторант "Космос", от който е част.✦✦✦☛ Вижте повече информация и запазете вашето място още сега на www.bacchus.bg/top! Цената за целия лекторски панел е само 60 лева с предварително запазване на място.
6/7 снимки в галерията >>> ЛЕКЦИЯ 2: ЕДИНЕНИЕ - ЗАБРАВЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ
РЕЦЕПТИ И ПРОДУКТИ >>>

Цветан Димитров
е биолог по образование, но гастроном по душа. Той е човекът, който покрай дългото търсене на рецептата за вече известното зелено сирене, попада на много други продукти с ценни вкусови и полезни качества. Благодарение на него, днес всички те достигат и до нас, поради което го поканихме да разкаже по-подробно за най-новия проект на ресторант "Космос", от който е част.

✦✦✦

☛ Вижте повече информация и запазете вашето място още сега на www.bacchus.bg/top

! Цената за целия лекторски панел е само 60 лева с предварително запазване на място.

Реклама »

Ключови думи:  бар, лекции, мастъркласове