С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

Напитки за Седмица на ресторантите - "Вкусната здравословна кухня"

Бакхус
24 Април 2013, 11:56
Share Tweet Pin it Share

Цената на куверт за Седмица на ресторантите на Бакхус включва консумация по 125 мл от вид вино, 50 мл аперитив, 30 мл диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

 

ВИНЕНИЯТ ЛИСТ към менютата на ресторантите е изготвен и предоставен от Angelus Estate и Greus


GREUS:


Greus Sauvignon Blanc

Описание:
Виното е произведено от ръчно брано, добре узряло грозде от сортa Совиньон Блан от собствени лозя, намиращи се в землището на с. Каменар и гр. Поморие.
10% от виното завършва ферментацията си в нови дъбови бъчви.
Искрящ цвят, със зеленикав оттенък. Елегантен аромат на билки, море и тропически плодове. Вкусът е нежен, с приятен завършек на кайсиева ядка.



Greus Rose

Описание: Виното е произведено от ръчно брано, добре узряло грозде Каберне Совиньон от собствени лозя, намиращи се в землището на гр. Поморие.
Цветът е жизнен и свеж. Ароматите са богати, но много фини и елегантни.
Плодовите аромати се допълват от богатия и интензивен вкус, изключително плътен и завършен.

ANGELUS ESTATE:


Stallion Classic / Каберне Совиньон, Каберне Фран,Сира & Мерло /

Описание: Интензивен черешов цвят с виолетови нюанси. На нос преобладават ароматите на черни горски плодове в съчетание с пикантни подправки и фини дъбови нотки. Завладява сетивата с добре структурирана и балансирана атака, ефирно тяло с прекрасна структура и елегантно интегрирани меки танини на финала. Едно чудесно вино, резониращо в трайно приятно усещане.

White Stallion / Chardonnay, Viognier & Sauvignon Blanc /

Описание: Едно вино с кристално чист, златист лунен цвят и гланцов блясък. Атрактивен многопластов нос, в който се долавя акценти на екзотични цветя и мед. Мека атака, балансиран и добре изразен свеж, плодов аромат съчетан с хармонични дъбови нюанси, допълващ се от нотки на бадемово масло и препечена портокалова кора. Впечатлява с дълъг финал и нежен послевкус. Изключително богато на аромати и вкусови усещания вино, в което може да откриете себе си.


Гостите на 
седмицата през май, посветена на търсенето на здравословно приготвената храна, ще имат възможност да опитат:

КОНЯК Hennessy Fine de Cognac

УЗО Adolo

Share Tweet Pin it Share

Реклама »