С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Хотел Рила-Боровец

Рила-Боровец
22 Май 2019, 01:02
Share Tweet Pin it Share
  Хотел Рила-Боровец – гурме преживяване в сърцето на планината В сърцето на Боровец, обновеният хотел "Рила" поставя нови правила на кулинарната сцена извън София.Висококачествени сезонни продукти от местни производители се съчетават умело с иновативни техники и креативност, вдъхновена от величествената планина, за да превърнат всяко кулинарно преживяване в празник за небцето и окото.Зад гастрономическото лице на хотел Рила, стои шеф Веселин Калев. Смелият му подход наскоро донесе на а-ла-карт ресторанта в хотела "Самокови" престижната номинация от "Бакхус - Ресторант на годината" за иновативна кухня.Талантливият майстор - сладкар Гергана Шипочка стои зад изкушаващия сладкарски кът в "Champions" Lobby Bar & Diner и десертите в ресторантите на хотела. Екипът на хотел Рила-Боровец, Ви очаква тази година на StrEAT fest за хапка с планинска свежест, интригуващи вкусове и незабравимо сладко приключение.Следете ни последните новости във Facebook »Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »Купете билет онлайн от тук
1/4 снимки в галерията Хотел Рила-Боровец – гурме преживяване в сърцето на планината

В сърцето на Боровец, обновеният хотел "Рила" поставя нови правила на кулинарната сцена извън София.
Висококачествени сезонни продукти от местни производители се съчетават умело с иновативни техники и креативност, вдъхновена от величествената планина, за да превърнат всяко кулинарно преживяване в празник за небцето и окото.

Зад гастрономическото лице на хотел Рила, стои шеф Веселин Калев. Смелият му подход наскоро донесе на а-ла-карт ресторанта в хотела "Самокови" престижната номинация от "Бакхус - Ресторант на годината" за иновативна кухня.

Талантливият майстор - сладкар Гергана Шипочка стои зад изкушаващия сладкарски кът в "Champions" Lobby Bar & Diner и десертите в ресторантите на хотела.

Екипът на хотел Рила-Боровец, Ви очаква тази година на StrEAT fest за хапка с планинска свежест, интригуващи вкусове и незабравимо сладко приключение.

Следете ни последните новости във Facebook »

Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »

Купете билет онлайн от тук