С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Ла Тераса ди Сердика

сп. Бакхус
06 Юни 2016, 16:54
Share Tweet Pin it Share

Хотел Арена ди Сердика
гр. София ул. Будапеща №2-4, ет. 9
резервации: 0889661001
работно време: понеделник- събота: 16.00ч - 00.00 ч
arenadiserdica.com

Вечерно

Меню, цена 40 лв.

Цената включва консумация по 50 мл. аперитив узо Пломари; по 125 мл от вид вино Castellum Chardonnay и Castellum Rose Pinot Noir 2015 , предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

Амюз: Три вида тартар - риба тон, сьомга и лаврак гарнирани с гуакамоле, пюре от краставица и мус от жълта чушка.



Предястие: Черноморски миди и агнешки филенца върху терин от домати и анасонов сос с фенел



Основно: Филе от червена риба запечена в бананови листа с цитрусов сос и див ориз



Десерт: Супа от пъпеш с кокосово мляко и лимонов сладолед



Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac

Share Tweet Pin it Share

Най-четени статии // за Септември

Реклама »