С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    Сега следва най-продължителното готвене. Котлонът се оставя на ниска степен и месото се готви минимум 5 часа, като целта е виното да спадне до около 30% от първоначалното количество. След като месото е готово, то се отделя и всичко останало се пасира, за да направим сос. Добавяме розмарин и салвия на вкус, смесваме всички съставки и добавяме малко масло.
24/73 снимки в галерията Сега следва най-продължителното готвене. Котлонът се оставя на ниска степен и месото се готви минимум 5 часа, като целта е виното да спадне до около 30% от първоначалното количество. След като месото е готово, то се отделя и всичко останало се пасира, за да направим сос. Добавяме розмарин и салвия на вкус, смесваме всички съставки и добавяме малко масло.

Реклама »