С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    Вината, които придружиха нашият обяд бяха предоставени от Винарска изба Едоардо Миролио. Имахме възможността да опитаме типичните за регион Пиемонте сортове Арнеис (бял) и Небиоло (червен), от който пък се правят три вида вино. Ние опитахме два от тях - чисто вино Небиоло и едно "младо" вино Барбареско от 2012 г.Дегустационните води Acqua Panna & San Pellegrino бяха предоставени от Авенди ООД.
71/73 снимки в галерията Вината, които придружиха нашият обяд бяха предоставени от Винарска изба Едоардо Миролио. Имахме възможността да опитаме типичните за регион Пиемонте сортове Арнеис (бял) и Небиоло (червен), от който пък се правят три вида вино. Ние опитахме два от тях - чисто вино Небиоло и едно "младо" вино Барбареско от 2012 г.

Дегустационните води Acqua Panna & San Pellegrino бяха предоставени от Авенди ООД.

Реклама »