С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Акцент

  • ОТ БРОЯ: Panta rhei в кухнята на емигранта

    Албена Шкодрова
    05 Юли 2021, 16:29

    Какво е да готвиш "българско" в чужбина и колко българско е то

    Share Tweet Pin it Share
  • Луна и джин на среща под звездите

    София Павлова
    снимки: Ивайло Дончев 18 Май 2021, 10:02

    На улица Славянска благозвучно и в такт се разнася звън от разбъркване на лед в 15 чаши едновременно

    Share Tweet Pin it Share
  • Тримата братя и златната ябълка

    Бакхус
    24 Октомври 2017, 11:44

    Share Tweet Pin it Share
  • Храна и убийства

    Соня Каникова
    снимки: Shutterstock 10 Декември 2015, 14:28

    Кулинарно-криминалният роман вече е отделен жанр

    Share Tweet Pin it Share
  • Продай си кариерата, направи си вино

    Михаил Ванчев
    30 Септември 2015, 17:02

    Жан-Франсоа Кенен, собственик на Шато дьо Пресак, Сент Емилион, гран крю класе, пред "Бакхус"

    Share Tweet Pin it Share
  • Шишмански прелести

    Галя Йотова
    25 Август 2015, 17:54

    Share Tweet Pin it Share
  • Президентът и граховото зърно

    Марина Караконова
    18 Юли 2015, 00:29

    Как една рецепта от "Ню Йорк Таймс" се превърна в най-обсъжданата тема в Америка (и не само)

    Share Tweet Pin it Share
  • Свежо, от Грузия

    Младен Петров
    снимки: Ира Кудряшова 30 Април 2015, 04:16

    Два месеца в Тбилиси в очакване на международния пробив на грузинската кухня

    Share Tweet Pin it Share
  • Рене от пролет до зима (Април)

    Рене Йошида
    снимки: Кристина Николова 15 Април 2015, 13:53

    Съботен пазар, кошница зелено и сезонна рецепта за рьощи

    Share Tweet Pin it Share
  • Шато Озон - където виното става велико

    Михаил Ванчев
    26 Февруари 2015, 19:24

    За любимата грешка на Ален Вотие, какво е да си четиринадесето поколение винар, защо собственикът на Шато Озон никога не говори пръв при дегустации и къде отлежава виното на фамилията Вотие. Отговорът на тези и други въпроси - специално за "Бакхус".

    Share Tweet Pin it Share
  • Уикенд с деца

    Верислава Йорданова
    25 Февруари 2015, 12:44

    Наръчник на родителя: проверени кина, театри и заведения в София, подходящи за вързаст 1+

    Share Tweet Pin it Share
  • Биодом Orbelus

    Ани Коджаиванова
    снимки: Магдалина Генова 03 Юни 2014, 12:51

    Само едно нещо липсваше на първия български изцяло биосертифициран производител на вино, за да завърши напълно чаровния си, свеж и модерен образ: собствена изба. Е, тя вече е факт.

    Share Tweet Pin it Share
  • "Преди 10" стана "Ресторант на годината 2013 Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino"

    Весела Николаева
    снимки: Велко Ангелов 29 Май 2014, 11:13

    След като в миналогодишното издание на конкурса "Преди 10" спечели наградата за дебют, тази година столичният ресторант успя да спечели небцето на журито и така се пребори и за голямата награда, изпреварвайки Cinecitta, Este, Diwine и Rose в Бургас. Ресторантът спечели и още едно особено ценно отличие - вота на читателите.

    Share Tweet Pin it Share
  • Анжелус Естейт с три отличия от International Wine Challenge

    Бакхус
    снимки: Angelus Estate 27 Май 2014, 13:13

    За първи път българско вино взе златен медал и бе посочено като едно от големите открития от Балканите на едно от най-големите и престижни винени състезания в света. Това е Stallion 2011 на Анжелус Естейт.

    Share Tweet Pin it Share
  • "Ресторант на годината" на "Бакхус": Време е за номинации

    Бакхус
    22 Май 2014, 19:00

    Share Tweet Pin it Share
  • Кулинарен маратон за деца на 16 май в София

    Бакхус
    снимки: Евро-Ток България 15 Май 2014, 16:31

    Близо 750 деца от столични общински, частни и специализирани училища за деца с увреждания на възраст от 7 до 12 години ще вземат участие в традиционния Европейски ден за здравословно хранене и готвене с деца, организиран за осми път по инициатива на Представителството на Европейската комисия в България и Евро-Ток България.

    Share Tweet Pin it Share
  • Tullamore D.E.W. за музиката, баскърите и всичко ирландско

    Бакхус
    снимки: Архив 15 Май 2014, 16:13

    Share Tweet Pin it Share
  • Започна гласуването за "Ресторант на читателите" на "Бакхус" за 2013 г

    Бакхус
    15 Май 2014, 15:00

    Share Tweet Pin it Share
  • Новият брой на списание "Бакхус" вече е на пазара

    Бакхус
    13 Май 2014, 15:47

    С настъпващите топли дни всички вече се замисляме за нещо свежо в менюто, а какво по-свежо от любимия ни таратор. Именно на него е посветена темата на новия брой на "Бакхус", който вече е на пазара. Ще го познаете веднага по чудесната корица на илюстраторката Сияна Захариева.

    Share Tweet Pin it Share
  • Мавруд: Български, от Италия

    Михаил Ванчев
    07 Май 2014, 10:25

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »