Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Класикът на руската литература ще ни пренесе в дворянските времена, ще ни замирише на печена пуйка и мариновани вишни...
Среща на журналиста и продуцент със световния уиски бранд
Има ли излишък от винопроизводители в България
Разговаряме с варненски ресторант, носител на наградата "Винена листа и напитки"
Нека видим в какви кулинарни каши ще се забъркат икономът Джийвс и аристократът Бъртрам Устър
Александър Скорчев разказва как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус"
Екипът поглежда как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус" през 2021 г.
.... и не само. Разказ за питиетата, предпочитани от политици, писатели и поп икони
Галина Виденова и Цветомир Николов разказват как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус"
Ромът става все по-голяма категория заради своето разнообразие и всесезонност - тъкмо в това е и чарът му
Чудовищният истанбулски трафик не може да спре гладен журналист, устремен към един от най-добрите ресторанти в света
На крачка от Карибите с няколко рецепти
Интервюто е част от поредицата за ресторантите, номинирани в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
Бразилците наричат Баѝя "страната на щастието" и със сигурност са близко до истината
Само един клик на телефона ви не може да реши проблема с хвърлянето ѝ но е първата стъпка
За какво да се оглеждаме в магазина