Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
На 7 ноември в ресторант Talents творят 6 забележителни шеф-готвачи с 6 различни философии, обединени от HRC Culinary Academy
Надникваме в страниците на "Вино от глухарчета" - един от най-поетичните романи на нашето съвремие
Няколко оригинални рецепти, които да пробвате сами
Ерик Леруж и Десислав Вълканов от малкия френско-български винен проект правят смели натурални вина
336 страници, посветени на забравеното поколение и неговата мъдрост в кухнята
За растителните алтернативи, нови приложения на добре познати съставки и ползите от диета без животински продукти
Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.
Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.
Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.
Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.
Никол Алтман и почитта към мултикултурното минало на континента
Винените журналисти на Бакхус със своите лични мнения и препоръки
Задава се нова вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.
Задава се нова вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.
Главните готвачи на 3 български ресторанта бяха приети в една от най-престижните организации в Европа
Древен Рим, Нерон е на власт, време на жестокости, разгул и постоянни пировe. Богатите преяждат с езиците от фламинго, скакалци в мед, риби и месо. С талантливото си перо класикът на полската литература Хенрик Сенкевич описва до какво ще доведе всичко това.
Първият шеф-инструктор в България, сертифициран от WACS да преподава кулинарни устойчиви практики
Защо японското говеждо е толкова специално ни разказват двама шеф-готвачи
България може да се похвали с една от първите готварски книги в Европа, написана от него и издадена в Цариград през 1870 г..
Интервю с Даниел Бачорски за значението на чистотата в истински добрите ресторанти