С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Хора

  • Уникална по рода си вечеря с 5 JRE шеф-готвачи предстои в София

    Бакхус
    23 Октомври 2023, 10:26

    На 7 ноември в ресторант Talents творят 6 забележителни шеф-готвачи с 6 различни философии, обединени от HRC Culinary Academy

    Share Tweet Pin it Share
  • Съвременните писатели и храната: Рей Бредбъри

    Владислав Христов
    22 Октомври 2023, 12:17

    Надникваме в страниците на "Вино от глухарчета" - един от най-поетичните романи на нашето съвремие

    Share Tweet Pin it Share
  • Мигранти с таланти представят: Коктейли с черешова ракия

    Текст: Бистра Иванова, снимки: Николай Дойчинов
    02 Октомври 2023, 11:55

    Няколко оригинални рецепти, които да пробвате сами

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Angels' Kitchen и търсенето на първичния вкус на виното

    Ани Коджаиванова
    02 Октомври 2023, 10:17

    Ерик Леруж и Десислав Вълканов от малкия френско-български винен проект правят смели натурални вина

    Share Tweet Pin it Share
  • Рори Милър за "Бакхус": Да живееш на око

    София Павлова
    снимки: Иво Недялков 15 Септември 2023, 12:23

    336 страници, посветени на забравеното поколение и неговата мъдрост в кухнята

    Share Tweet Pin it Share
  • Филип Кури: Десертът е последната граница преди новата ера на храненето

    Мери Иванова
    15 Септември 2023, 10:25

    За растителните алтернативи, нови приложения на добре познати съставки и ползите от диета без животински продукти

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланици: Food Nomads

    Бакхус
    11 Септември 2023, 10:01

    Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланик: Даниела Динева

    Бакхус
    04 Септември 2023, 09:57

    Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланик: Петър Божинов

    Бакхус
    снимки: Bar Masters 28 Август 2023, 09:34

    Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланик: Александър Цеков

    Бакхус
    28 Август 2023, 09:34

    Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Мигранти с таланти представят австралийска седмица

    Текст: Бистра Иванова, снимки: Soul Cinematic
    24 Август 2023, 12:04

    Никол Алтман и почитта към мултикултурното минало на континента

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Какво пием това лято

    Ани Коджаиванова, Марина Караконова
    23 Август 2023, 13:47

    Винените журналисти на Бакхус със своите лични мнения и препоръки

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланик: Стефан A. Щерев

    Бакхус
    снимки: Ивелин Солаков 21 Август 2023, 09:09

    Задава се нова вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланик: Адриана Гюзелева

    Бакхус
    18 Август 2023, 09:34

    Задава се нова вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.

    Share Tweet Pin it Share
  • По-близо до "звездата": aEstivum, Космос и ONA влизат в JRE

    Бакхус
    09 Август 2023, 11:01

    Главните готвачи на 3 български ресторанта бяха приети в една от най-престижните организации в Европа

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Хенрик Сенкевич

    Владислав Христов
    снимки: Mark König, Unsplash 17 Юли 2023, 09:57

    Древен Рим, Нерон е на власт, време на жестокости, разгул и постоянни пировe. Богатите преяждат с езиците от фламинго, скакалци в мед, риби и месо. С талантливото си перо класикът на полската литература Хенрик Сенкевич описва до какво ще доведе всичко това.

    Share Tweet Pin it Share
  • Шеф Виктория Балтутите е сред лекторите на Бакхус GourmEAT the future

    Бакхус
    19 Юни 2023, 13:04

    Първият шеф-инструктор в България, сертифициран от WACS да преподава кулинарни устойчиви практики

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Wagyu в 3 гледни точки, част II

    Андреа Пунчева, София Павлова
    02 Юни 2023, 10:44

    Защо японското говеждо е толкова специално ни разказват двама шеф-готвачи

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Петко Р. Славейков

    Владислав Христов
    25 Май 2023, 10:35

    България може да се похвали с една от първите готварски книги в Европа, написана от него и издадена в Цариград през 1870 г..

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Не е срамно да си чистач

    София Павлова
    23 Май 2023, 12:57

    Интервю с Даниел Бачорски за значението на чистотата в истински добрите ресторанти

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »