Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Как и защо Мария Жекова стана пчеларка пред очите на България
Ние сме това, което ядем, пием и четем
Ние сме това, което ядем, пием и четем
Ние сме това, което ядем, пием и четем
Ние сме това, което ядем, пием и четем
Нов проект, който обединява съмишленици на идеята, че ние сме това, което ядем, пием и четем
Разходка до епохата на "изгубеното поколение" сред нощни партита, Сотерн, шампанско, печени бутове, прасенца и пуйки
Класикът на руската литература ще ни пренесе в дворянските времена, ще ни замирише на печена пуйка и мариновани вишни...
Среща на журналиста и продуцент със световния уиски бранд
Има ли излишък от винопроизводители в България
Разговаряме с варненски ресторант, носител на наградата "Винена листа и напитки"
Нека видим в какви кулинарни каши ще се забъркат икономът Джийвс и аристократът Бъртрам Устър
Александър Скорчев разказва как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус"
Екипът поглежда как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус" през 2021 г.
.... и не само. Разказ за питиетата, предпочитани от политици, писатели и поп икони
Галина Виденова и Цветомир Николов разказват как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус"
Ромът става все по-голяма категория заради своето разнообразие и всесезонност - тъкмо в това е и чарът му
Чудовищният истанбулски трафик не може да спре гладен журналист, устремен към един от най-добрите ресторанти в света
На крачка от Карибите с няколко рецепти
Интервюто е част от поредицата за ресторантите, номинирани в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"