С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Хора

  • Метин Алиев, Hamachi-ni: Устойчивата кухня е изобретателна

    Андреа Пунчева
    снимки: Юлия Лазарова 26 Юли 2022, 12:41

    Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"

    Share Tweet Pin it Share
  • Шеф Сали Али, ANDRe: Нека ресторантите подкрепят местните производители

    Андреа Пунчева
    снимки: Велко Ангелов 26 Юли 2022, 12:13

    Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"

    Share Tweet Pin it Share
  • Ивана Кръстева, Soul Kitchen: 70% от гостите не са вегани, просто им е вкусно

    Бакхус
    снимки: Юлия Лазарова 26 Юли 2022, 10:46

    Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"

    Share Tweet Pin it Share
  • Българските дъбови бъчви – ценени по света, недооценени у нас

    Текст и снимки: Михаил Ванчев
    25 Юли 2022, 17:46

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Жоржи Амаду

    Владислав Христов
    снимки: soel84, Pixabay 25 Юли 2022, 08:59

    Бразилците наричат Баѝя "страната на щастието" и със сигурност са близко до истината

    Share Tweet Pin it Share
  • FoodObox: Мобилното приложение, което спасява храна

    Съдържание от FoodObox
    15 Юли 2022, 18:08

    Само един клик на телефона ви не може да реши проблема с хвърлянето ѝ но е първата стъпка

    Share Tweet Pin it Share
  • Артишок и зехтин: как да си изберем

    Анна Петкова
    15 Юли 2022, 13:16

    За какво да се оглеждаме в магазина

    Share Tweet Pin it Share
  • От броя: Земята им благодари

    София Павлова
    05 Юли 2022, 14:10

    Среща с екосъобразните герои на новото време

    Share Tweet Pin it Share
  • Най-сладкият начин да спасиш света

    Съдържание от Mastercard
    03 Юли 2022, 16:53

    Mastercard® и Мария Жекова започват мисия да спасят изчезващата дива родопска пчела и кампания в подкрепа на над 35 малки пчелни ферми и стотици хиляди застрашени пчели от кошерите на istinskimed.bg

    Share Tweet Pin it Share
  • От броя: По света и ONA с Филип Захариев

    Татяна Димитрова
    01 Юли 2022, 10:18

    Между Севера и Северозапада

    Share Tweet Pin it Share
  • Мигранти с таланти представят: сръбска седмица

    Текст: Мулти култи колектив, Снимки: Стефан Сучев
    27 Юни 2022, 10:23

    Майстор Далибор Маринкович с 4 балкански рецепти за пълна трапеза

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Ърнест Хемингуей

    Владислав Христов
    снимки: John F. Kennedy Presidential Library and Museum, Boston, via Wikimedia Commons 23 Май 2022, 11:49

    През 20-те години на миналия век Париж е център на артистичната бохема, художници и писатели от цял свят попиват духа на града, наслаждавайки се на обилно количество храна и питиета. Сред тях е все още никому неизвестният 22-годишен американец Ърест Хемингуей.

    Share Tweet Pin it Share
  • Шеф Тита: Новата доминиканска кухня и фюжън с историята

    Ивайло Харалампиев, Мадрид; Снимки: Родриго Диас, Еду Мартин/Madrid Fusion
    20 Май 2022, 10:07

    Статията е част от поредицата от репортажи от юбилейното 20-о издание на световния кулинарен форум Madrid Fusion

    Share Tweet Pin it Share
  • Луис Алберто Лера: краят на дребния дивеч?

    Ивайло Харалампиев, Мадрид; Снимки: Родриго Диас, Еду Мартин/Madrid Fusion
    18 Май 2022, 10:46

    Статията е част от поредицата от репортажи от юбилейното 20-о издание на световния кулинарен форум Madrid Fusion

    Share Tweet Pin it Share
  • Линда Петкова и полетът на кулинарното вдъхновение

    Съдържание от Answear
    17 Май 2022, 10:05

    Собственичката на сладкарница Amelie Sweet Shop и съпруга на премиера е жури в конкурса на Answear за вкусна снимка

    Share Tweet Pin it Share
  • Специално за "Бакхус": шеф Коби Мизрахи и храната като израз на сплотеност

    София Павлова
    снимки: Личен архив 16 Май 2022, 11:53

    Share Tweet Pin it Share
  • Марио Сандовал – гъделът на киселинната кухня

    Ивайло Харалампиев, Мадрид; Снимки: Родриго Диас, Еду Мартин/Madrid Fusion
    10 Май 2022, 14:11

    Статията е част от поредицата от репортажи от юбилейното 20-о издание на световния кулинарен форум Madrid Fusion

    Share Tweet Pin it Share
  • Специално за "Бакхус": Бьорн Масоп за "зеления" Michelin и храната като продължение на земята

    София Павлова
    снимки: HRC Culinary Academy 19 Април 2022, 12:52

    Разговор с лицето на новото поколение "зелени" готвачи

    Share Tweet Pin it Share
  • Александър Кюркиев: Искаме да отворим Chilli Hills в Барселона

    Андреа Пунчева
    снимки: Личен архив 04 Април 2022, 09:24

    Първият въпрос е на какъв етап от планирането е - защото разликата между "искам" и "ще" е значителна.

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Астрид Линдгрен

    Владислав Христов
    снимки: Lenalensen, Unsplash 30 Март 2022, 13:13

    "Как да направим хората щастливи? Нужно е да им дадем радост, любов и малко сладко", възкликва Карлсон. Пипи и Емил със сигурност ще се съгласят с него.

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »