Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Амбицията е качествен биотор да достигне до най-много земеделски производители из цяла България
Средиземноморска обиколка с няколко вкусни спирки
По следите на уникално (без да преувеличаваме) за България събитие
По следите на гурманските градски приключения на Ния Петрова
Поглед отвърте към легендарния ресторант, който вече 120 години събира жителите и посетителите на стар Константинопол
Ястията са с цени около 20 евро и включват типично испански, но и ястия от цял свят
Новите щандове в магазина на бул. "Цариградско шосе" посрещат клиенти и ХоРеКа сектора с пресни продукти
Шеф Теодор Мавров за страстта към храната и непоклатимата вяра в бъдещето на ресторантите
Чудатите любовни истории и чудните вина на три румънски изби
Всичко, което искате да знаете за церемонията и наградите "Ресторант на годината 2021 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino"
На 25 и 26 септември започва поредица от събития с фермерска продукция, авторски ястия, вина, цветя, книги и дрехи
Посланикът на Албания Н. Пр. Доника Ходжа за бюреците, гозбите, виното и Ривиерата. Тяхната, разбира се, не френската
Световен кулинарен гид отличи ресторанта Cinecitta с две "скариди" за забележителен вкус
Големият див и древен южен остров изживява своя ренесанс и впечатлява с интересни местни сортове и вина с особен характер
Приветствайте духa на Виена в сърцето на София
Ресторант в сърцето на града обединява класика и модерност
Посрещнете лятото със 7-степенен празник за небцето
Dieci в село Девино е отворен само 2 месеца и вече е забелязан от екипа на Michelin. Разговор за звездите в кухнята – и в хубавия, и в другия смисъл
Над 400 вида чай от четири континента се помещават в 100-годишната къща в Пловдив, посветена на напитката
Wattana Panich е заведението в центъра на Банкок, където три поколения сервират безброй купи с тайландска чорба