С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Голямото гледане

Бакхус
21 Декември 2018, 17:04
Share Tweet Pin it Share
  The Curious Creations of Christine McConnellСтранно, ексцентрично, чак на ръба да се питаш с каква цел. В зависимост от възрастта си, тук ще откриете трудово обучение за много напреднали, дизайн, техники за печива, кукли-чудовища, мъпет шоу, и малко Тим Бъртън. Кристин МакКонъл, вече Инстаграм и Холивуд знаменитост, е в ролята на самата себе си, като се вихри в огромна къща на върха на хълм. Компания й правят тарантула, зомби котка и подобни, които от време на време й спретват номера. От кухнята тя ни показва как да си направим всякакви зловещи, хелоуински лакомства, при това с доста необичайни, понякога далеч некухненски, уреди и инструменти. Например сладки във вид на максимално реалистични човешки кокали с шоколадова плънка. Препоръчва се за деца между 8 и 12 години.
1/5 снимки в галерията The Curious Creations of Christine McConnell

Странно, ексцентрично, чак на ръба да се питаш с каква цел. В зависимост от възрастта си, тук ще откриете трудово обучение за много напреднали, дизайн, техники за печива, кукли-чудовища, мъпет шоу, и малко Тим Бъртън. Кристин МакКонъл, вече Инстаграм и Холивуд знаменитост, е в ролята на самата себе си, като се вихри в огромна къща на върха на хълм. Компания й правят тарантула, зомби котка и подобни, които от време на време й спретват номера. От кухнята тя ни показва как да си направим всякакви зловещи, хелоуински лакомства, при това с доста необичайни, понякога далеч некухненски, уреди и инструменти. Например сладки във вид на максимално реалистични човешки кокали с шоколадова плънка. Препоръчва се за деца между 8 и 12 години.

Реклама »