Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Какво опитахме и какво научихме на втория Grand Chocolate Festival
Барселона се обяви за вегетариански град
Иновативното ресторантьорство днес се връща към корените – чистата и устойчива храна. И е на път да промени живота ни
Италия е на път да стане втората държава в Европа, която спира похабяването на храна със закон
Кафе срещу стихотворение в 12 заведения в София
Бар "Канаал" отбелязва четвъртия си рожден ден със собствена марка бира
Джейми Оливър се пребори за въвеждането на данък "захар"
8 травмиращи спомена от менюто в детската градина
Чисто нов бар-ресторант от създателите на "Ракета" и "Спутник"
За една среща с Майкъл Полан в Берлин, по повод документалния филм Cooked
Париж капитулира пред доставките на храна
Нова пекарна със занаятчийски хляб в центъра на София
Историята на конкурса "Ресторант на годината"
Програмата "Кино Гурме" в рамките на София Филм Фест
Паста почти на крак, на "Гурко"
Чилийското Bicicleta разгневи френските винопроизводители
Най-интересните събития през този месец, свързани с храна и вино
Представяме ви новата мобилна версия на "Бакхус"