Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Поливането с шампанско като "атака срещу добрия вкус"
"Блоговодител" раздаде първите награди за български кулинарни блогове
Какво опита папа Франциск по време на визитата си в САЩ
В MOFAD няма само да се гледа. Ще може да се помирише, опита и изяде
За една нова услуга, която пробива във Франция
Едно ястие е на път да измести сушито
Ресторантът ще е "страстно отдаден" на сезонността
Заек по селски и картофен огретен с пармезан, сметана и мащерка
Походът на зимнината от необходимост и символ на мизерията до Instagram
Вторият SOMM пристига през ноември
Най-важните 5 септемврийски събития в Европа, свързани с храна и вино
Изразът Wine o’clock влезе официално в Оксфордския речник
Гид на софийските заведения, които сервират закуска. Или къде можете да започнете деня си с пълноценна храна, различна от баница
Какво трябва да знаем за винената конференция в Пловдив през октомври и защо тя е важно събитие
Ву Нгуен от Master Chef отвори сандвичарница
Парижката книжарница Shakespeare & Company ще си има кафене
Панирани калмари със сос ромеско и фенел с мляко и пармезан на фурна и коктейл "Ям калмари"
Вкусът към кафето може да се възпитава, като този към виното, смята master barista на петзведния хотел Le Meridien в Барселона
За унищожаването на храна и обратния ефект от забраните