С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Димитър Дамянов, Este

    Бакхус
    снимки: студио Лампа 13 Ноември 2014, 10:36

    "Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.

    Share Tweet Pin it Share
  • Виненият уикенд на DiVinoTaste тази година започва още в петък

    Бакхус
    снимки: DivinoTaste 13 Ноември 2014, 10:28

    В продължение на три дни винените ентусиасти и професионалисти могат да опитат над 400 вина от близо 60 български изби

    Share Tweet Pin it Share
  • Успешна равносметка за СИХРЕ

    Бакхус
    12 Ноември 2014, 14:18

    Близо 100 световни бранда бяха представени в специализираното изложение СИХРЕ тази година

    Share Tweet Pin it Share
  • Fun, Food & Architecture - Дни на Белгия в България

    Бакхус
    снимки: shutterstock 11 Ноември 2014, 11:40

    Деветото издание на Дните на Белгия в България обещава интересна програма с акцент върху кулинарния профил на кралството.

    Share Tweet Pin it Share
  • Четете в новия брой на "Бакхус": Българските отбивки

    Бакхус
    11 Ноември 2014, 10:32

    За петнайсет години идеята за винен туризъм измина целия път от стрехите на мелнишките къщи до футуристичното, готово за полет крило на "Анжелус Естейт". Маршрути като тези през Напа Валей още няма, но виното все повече започва да интригува ценителите с мястото и хората, които го създават. Кои са българските винени отбивки, четете в новия брой на Бакхус".

    Share Tweet Pin it Share
  • Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Димо Димов, Pure

    Бакхус
    снимки: Студио Лампа 07 Ноември 2014, 12:26

    "Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.

    Share Tweet Pin it Share
  • Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Велин Великов

    Бакхус
    снимки: Студио Лампа 07 Ноември 2014, 12:22

    "Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.

    Share Tweet Pin it Share
  • Южна Италия гостува за месец в Метро Кеш енд Кери

    Бакхус
    снимки: Alessandro Garofalo 04 Ноември 2014, 11:09

    В магазините на веригата в София, Пловдив, Варна и Бургас между 6-ти ноември и 3-ти декември потребителите ще могат да се запознаят с типични регионални специалитетии качествени продукти на малки производители като зехтин, кафе, паста, сосове, а всеки петък и събота ще има и дегустации на вино.

    Share Tweet Pin it Share
  • Софийски уиски уикенд

    Константин Николов
    снимки: Whiskey Fest Sofia 04 Ноември 2014, 10:26

    Над 55 марки и повече от 200 вида уиски опитаха ентусиасти на третия пореден Уиски Фест София 2014, който се проведе в Sofia Event Center между 31 октомври и 2 ноември.

    Share Tweet Pin it Share
  • Четете в новия брой на "Бакхус": Кампания - българският домат

    Бакхус
    04 Ноември 2014, 10:18

    Какво се случва с българските домати, защо България още не е в състояние да защитава традиционните си сортове и защо старинните френски видове зеленчуци се появиха отново на пазара, а българските се топят.

    Share Tweet Pin it Share
  • Четете в новия брой на "Бакхус": Вината, които промениха историята

    Бакхус
    31 Октомври 2014, 15:00

    Енологът Лидия Пелова е избрала поредица вина, които през последните 15 години по един или друг начин сложиха началото на нова тенденция. Въведоха нов сорт или пък бяха първите, създадени по нова технология. Кои са те, четете в новия брой на "Бакхус".

    Share Tweet Pin it Share
  • Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Денница Дойчева, Lavanda

    Бакхус
    снимки: Студио Лампа 31 Октомври 2014, 12:11

    "Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.

    Share Tweet Pin it Share
  • Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Виктор Ангелов, Chef’s

    Бакхус
    30 Октомври 2014, 14:37

    "Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.

    Share Tweet Pin it Share
  • "Есенната кухня" през погледа на "Бакхус"

    Бакхус
    28 Октомври 2014, 11:15

    Или какво видяха и опитаха нашите тайни клиенти в деветте ресторанта, които взеха участие в октомврийското издание на "Седмица на ресторантите", този път посветено на есенната кухня.

    Share Tweet Pin it Share
  • Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Йонко Дяков

    Бакхус
    снимки: студио Лампа 24 Октомври 2014, 09:31

    "Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.

    Share Tweet Pin it Share
  • Четете в новия брой на "Бакхус": Френските кухни

    Бакхус
    23 Октомври 2014, 10:28

    Докато снове из готварниците и трапезариите на френските замъци и се дразни все повече, Албена Шкодрова открива неочаквани предмети. Какви са те, можете да прочетете в новия брой на "Бакхус".

    Share Tweet Pin it Share
  • Августиада 2014 - качеството е по-важно от количеството

    Весела Николаева
    21 Октомври 2014, 18:57

    Малкият ренесанс на българските винари – все повече избите залагат на качеството, а не на големи количества. Това бе изводът на ценители, винопроизводители и други професионалисти на третия Фестивал на виното и културното наследство "Августиада" в Стара Загора.

    Share Tweet Pin it Share
  • Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Валери Нешов

    Ана Коджаиванова
    снимки: студио Лампа 17 Октомври 2014, 19:03

    "Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.

    Share Tweet Pin it Share
  • Над 55 марки уиски ще присъстват на Уиски Фест София 2014

    Бакхус
    снимки: WHISKEY FEST SOFIA 17 Октомври 2014, 12:09

    Тридневният фестивал ще представи общо над 200 уиски вкуса от цял свят от 31 октомври до 2 ноември 2014 г. в Sofia Event Center Paradise

    Share Tweet Pin it Share
  • Броени дни до втория Балкански фестивал на ракията и високоалкохолните напитки

    Бакхус
    снимки: Балкански фестивал на ракията и високоалкохолните напитки 17 Октомври 2014, 11:43

    От 23 до 26 октомври зала 6 на НДК ценителите ще могат да опитат над 200 познати и непознати български и чужди брандове, някои от които се представят за първи път.

    Share Tweet Pin it Share