Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.
В продължение на три дни винените ентусиасти и професионалисти могат да опитат над 400 вина от близо 60 български изби
Близо 100 световни бранда бяха представени в специализираното изложение СИХРЕ тази година
Деветото издание на Дните на Белгия в България обещава интересна програма с акцент върху кулинарния профил на кралството.
За петнайсет години идеята за винен туризъм измина целия път от стрехите на мелнишките къщи до футуристичното, готово за полет крило на "Анжелус Естейт". Маршрути като тези през Напа Валей още няма, но виното все повече започва да интригува ценителите с мястото и хората, които го създават. Кои са българските винени отбивки, четете в новия брой на Бакхус".
"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.
"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.
В магазините на веригата в София, Пловдив, Варна и Бургас между 6-ти ноември и 3-ти декември потребителите ще могат да се запознаят с типични регионални специалитетии качествени продукти на малки производители като зехтин, кафе, паста, сосове, а всеки петък и събота ще има и дегустации на вино.
Над 55 марки и повече от 200 вида уиски опитаха ентусиасти на третия пореден Уиски Фест София 2014, който се проведе в Sofia Event Center между 31 октомври и 2 ноември.
Какво се случва с българските домати, защо България още не е в състояние да защитава традиционните си сортове и защо старинните френски видове зеленчуци се появиха отново на пазара, а българските се топят.
Енологът Лидия Пелова е избрала поредица вина, които през последните 15 години по един или друг начин сложиха началото на нова тенденция. Въведоха нов сорт или пък бяха първите, създадени по нова технология. Кои са те, четете в новия брой на "Бакхус".
"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.
"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.
Или какво видяха и опитаха нашите тайни клиенти в деветте ресторанта, които взеха участие в октомврийското издание на "Седмица на ресторантите", този път посветено на есенната кухня.
"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.
Докато снове из готварниците и трапезариите на френските замъци и се дразни все повече, Албена Шкодрова открива неочаквани предмети. Какви са те, можете да прочетете в новия брой на "Бакхус".
Малкият ренесанс на българските винари – все повече избите залагат на качеството, а не на големи количества. Това бе изводът на ценители, винопроизводители и други професионалисти на третия Фестивал на виното и културното наследство "Августиада" в Стара Загора.
"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.
Тридневният фестивал ще представи общо над 200 уиски вкуса от цял свят от 31 октомври до 2 ноември 2014 г. в Sofia Event Center Paradise
От 23 до 26 октомври зала 6 на НДК ценителите ще могат да опитат над 200 познати и непознати български и чужди брандове, някои от които се представят за първи път.