Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Музиката също влияе върху начина, по който човек възприема виното, твърдят шотландски учени
Страната вече е на второ място в Европа след Франция по количество "тризвездни" ресторанти
Класацията на сп. Drinks International обхваща 16 страни от пет континента
Италия се включва в Interfood & Drink с редица гастрономични събития
Изложението ще се проведе паралелно с редица изложби от хранителния сектор
Загорка представи новата си зимна бира, комбинираща нос на червени вина с вкус на тъмно пиво
Молдовката Анна Павлова представя академията - и България - с тапас от риба треска, зелени чушки и шафран
Десет български винопроизводители за пръв път взеха участие в Международното изложение за вино и спиртни напитки в Хонконг
Наградите ще бъдат присъдени на официална вечеря в Ню Йорк на 30 януари 2012 г.
Столичният ресторант La Bottega наскоро стана домакин на екзотичен за България вид дегустация
Карл Лагерфелд създаде специален етикет за Шато Розан-Сегла от Бордо по случай 350-годишнината му
"Бакхус" проведе шестата поред дегустационна вечеря от поредицата "Съчетаване на вино с храна"
Новият календар на Campari залага на апокалиптичното
Инициативата на Мишел Обама за здравословно хранене скоро ще намери приложение и като кулинарна книга
Новият световен рекорд за приготвяне на кафе е 6 секунди
Последната инициатива на компанията се побира в червени плетени мрежички
Събитието ще се проведе на 2 ноември и е част от събитията "Съчетаване на вино с храна" на сп."Бакхус"
Бира и шоколад са основните ингредиенти на тазгодишния Белгийски кулинарен фестивал
"Най-звезден" сред японските градове продължава да е Токио, където има цели 14 тризвездни ресторанти
В годината на своята 130-годишнина пивоварната компания постигна пазарен дял от над 31%