Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Реверансът към бързо развиващия се китайски пазар доведе до незабавно покачване на цените на вината на френската изба
Инициираният от "Горичка" форум "Храна" миналата събота събра 11 разказвачи и 400 слушатели на истории за това, което ядем
Първото българско вино от висок клас на италианския "летящ уайнмейкър" ще е Нобиле шардоне 2010
Големите вериги за хранителни стоки "Лидл" и "Пикадили" отварят общо шест нови магазина в София, следва ги и гигантът "Темпо"
Най-новата разновидност на култовия италиански вермут дойде и у нас
По-голямата част от осемте дипломанти вече работят по специалността си у нас или в чужбина
"Домейн Бойар", "Черноморско злато", изба "Румелия" и "Братя Минкови" показаха най-интересните сред новите си предложения на пазара
На 19 ноември, традиционния трети четвъртък на ноември, в Националната художествена галерия в София беше представено популярното френско младо вино божоле нуво, реколта 2010.
Вся страна – Советам! (но само в кухнята, моля) | The BG Food Bloggers | Пред революция на Terra Madre | Графът от Беса Валей | Винена Република Мендоса
23-годишният Борислав Малинов ще представя страната ни през февруари 2011 г. на 13-тия Международен конкурс за бармани в Лапландия, Финландия
Синът на Роберто Кавали, Томазо, лично представи две изискани вина от избата си в понеделник
Лозовите насаждения по света продължават да намаляват, покрай което намалява и винопроизводството, констатира Международната организация по лозята и виното
Екологично чистата изба се намира на 150 км северно от Мадрид, в региона Ривера дел Дуеро
Тези дни се състоя българската премиера на "True tales" - новата концепция за наслаждаване на прочутото шотландско уиски
С преподавателска дейност в академията ще се занимава и спътницата на шеф Андреас Флекенстайн, сладкарят Инна Бадалова
Събитието ще сложи край на японските кулинарни празници в столичния ресторант
Между 8 и 14 ноември в София се провежда петият поред Белгийски кулинарен фестивал
Списание "Бакхус" организира посрещане на новата реколта червени вина. Заповядайте на 18 ноември 2010, от 18:00 до 21:00 ч., да посрещнем заедно излизането на новата реколта червени вина. Мястото е ресторант Bunuel, ул. "Иван Шишман"12, гр. София.
Победителката Михаела Петрова е носител и на званието "най-добър бариста в Европа"
Вината Ars Longa съчетават артистична визия и лесна съчетаемост с различни храни