С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • Разказ от първо небце - вечеря до морските вълни

    Бакхус
    снимки: Ивайло Дончев 18 Юли 2022, 18:12

    Гурме преживяване на открито като никое друго

    Share Tweet Pin it Share
  • Артишок и зехтин: как да си изберем

    Анна Петкова
    15 Юли 2022, 13:16

    За какво да се оглеждаме в магазина

    Share Tweet Pin it Share
  • Неизвестните истории на известните ястия: пащел де ната

    Елисавета Иванова
    снимки: Samantha Gollini, Unsplash 14 Юли 2022, 12:21

    Едно от най-разпознаваемите лица на португалската кухня отдавна е надхвърлил границите ѝ

    Share Tweet Pin it Share
  • От броя: Войната за хляба, войната за борша

    Марина Караконова
    снимки: Pixabay 11 Юли 2022, 11:54

    Украинската супа и битката за културното наследство

    Share Tweet Pin it Share
  • От броя: Вегесофия или не съвсем

    Ани Коджаиванова
    05 Юли 2022, 13:43

    На фона на огромен подем в западния свят в София културата на безмесно хранене напредва с малки и плахи стъпки

    Share Tweet Pin it Share
  • От редактора: бакхусти* на три морета и под четири тепета

    Андреа Пунчева
    01 Юли 2022, 10:51

    Какво да очаквате от летния брой на сп. Бакхус

    Share Tweet Pin it Share
  • Ритуалът в чинията: на северното Черноморие с Ritual Gatherings

    Бакхус, Снимки: Сандро Арабян
    24 Юни 2022, 10:18

    Вижте пълното меню на предстоящата Ритуална вечеря на 30 юни на плаж Камчия

    Share Tweet Pin it Share
  • Варна WINEkend се завръща с пето издание това лято

    Бакхус
    21 Юни 2022, 15:41

    Ето кои са "големите малки" на българския винен пазар

    Share Tweet Pin it Share
  • Новият брой на "Бакхус": в тандем с "Капитал"

    Бакхус
    20 Юни 2022, 17:38

    Предстоящото ни хартиено издание, озаглавено "На три морета", ще откриете в комплект със седмичника

    Share Tweet Pin it Share
  • Манол Лазаров е WORLD CLASS барман на годината за България 2022

    Съдържание от Avendi
    20 Юни 2022, 10:38

    Научете как протече българският финал на световното състезание за миксолози

    Share Tweet Pin it Share
  • TEAsting: черен чай от Русия, Кения и Шри Ланка

    Текст и снимки: Владислав Христов
    17 Юни 2022, 10:13

    Разходка из безбрежния океан на черния чай

    Share Tweet Pin it Share
  • Артишок и зехтин: сортовете на Испания

    Анна Петкова
    13 Юни 2022, 10:19

    6 срещи с маслините на Иберийския полуостров

    Share Tweet Pin it Share
  • Ритуална Вечеря на плажа на Камчия - вместо звезди Michelin... милиони по небето

    Бакхус
    снимки: Ritual Gatherings 10 Юни 2022, 14:04

    Разговор с шеф Владислав Пенов, който споделя какви вкусове ни очакват вечерта на 30 юни

    Share Tweet Pin it Share
  • 4 и 5 юни: време е за охлюви и гьоза!

    Бакхус
    02 Юни 2022, 15:00

    Женски пазар отново ще е домакин на гурме ястия и напитки от цял свят по време на двудневния безкешов Бакхус StrEAT Fest

    Share Tweet Pin it Share
  • България със силно представяне на Concours Mondial de Bruxelles

    Марина Караконова
    01 Юни 2022, 14:02

    Състезанието обяви тазгодишните си резултати за червени и бели вина

    Share Tweet Pin it Share
  • Ловци на истории: Храната, която създава спомени

    Съдържание от InGlobo
    24 Май 2022, 17:07

    InGlobo ви кани на гурме вечеря под звездите с вдъхновяващи разкази и срещи

    Share Tweet Pin it Share
  • World Class 2022 избира най-добрия барман на годината

    Съдържание от Avendi
    24 Май 2022, 12:40

    Престижното световно състезание за бармани отново търси най-добрите професионалисти в бранша

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Ърнест Хемингуей

    Владислав Христов
    снимки: John F. Kennedy Presidential Library and Museum, Boston, via Wikimedia Commons 23 Май 2022, 11:49

    През 20-те години на миналия век Париж е център на артистичната бохема, художници и писатели от цял свят попиват духа на града, наслаждавайки се на обилно количество храна и питиета. Сред тях е все още никому неизвестният 22-годишен американец Ърест Хемингуей.

    Share Tweet Pin it Share
  • Фестивалът Ritual Gatherings започва с кауза и специална вечеря на плажа

    Бакхус
    17 Май 2022, 11:50

    Ритуалната вечеря тази година приготвят двама: Владислав Пенов, главен готвач на ресторант Космос, и шеф Филип Спасов, а каузата е опазване на природните богатства

    Share Tweet Pin it Share
  • Линда Петкова и полетът на кулинарното вдъхновение

    Съдържание от Answear
    17 Май 2022, 10:05

    Собственичката на сладкарница Amelie Sweet Shop и съпруга на премиера е жури в конкурса на Answear за вкусна снимка

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »