Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Какво ще пием на Taste Champagne & Sparkling Wines на 10 юни
Бизнес моделът на висшата кулинария се оказа изграден върху заблуди и е напът да рухне
На 9 юни София пие Австрия
Подкрепете ранното детско развитие, докато прекарвате време на любимото си място в София
Отвъд митичния ореол на японското говеждо според посланика на Япония в България
Тази кулинарна "книга" вече има три глави. Началото бе през 2019 г. на наградите на "Бакхус", във втората глава действието се разви във Валядолид, а третата се случва днес и утре, 25 и 26 май, в София
България може да се похвали с една от първите готварски книги в Европа, написана от него и издадена в Цариград през 1870 г..
Как се отнася браншът към хората с увреждания?
Начинанието ще популяризира региона, 17 изби обединиха усилия, а Министерството на туризма обеща подкрепа
Над 600 вина от 5 континента само на 13 и 14 май в София
Come Prima в Банско, част от Kempinski Hotel Grand Arena Bansko, отново посреща кулинар с Michelin опит
Курсистите от HRC Culinary Academy рамо до рамо с шеф-готвачите на най-престижните награди на българската ХоРеКа сцена
Номинираните, спечелилите, ястията и всичко, което трябва да знаете за наградите "Ресторант на годината 2022 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino"
Как журитата на наградите "Ресторант на годината" определят победителите и кои са номинираните?
DiVino Top 50 - кои са победителите за изминалата година
Дегустация и церемония за наградите DiVino TOP 50 ще се проведат тази събота - 11.03., в Hyatt Regency
Българското селско домакинство между Франкфурт и Аркадия
Вино и хип-хоп се срещат в клуб ReBonkers на 10 март
Наградите "Ресторант на годината 2022, Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino" ще бъдат раздадени на 23 март