С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • Артишок и зехтин: Сортовете на Италия

    Анна Петкова
    15 Април 2022, 13:14

    8 срещи със страната, най-богата на собствени разновидности маслини

    Share Tweet Pin it Share
  • Шеф със зелена Michelin звезда идва в София за специална вечеря

    Бакхус
    12 Април 2022, 13:12

    Кувертите са по едва 69 лв., гост-готвач в ресторант "Таланти" на 13 април е нидерландец Бьорн Масоп

    Share Tweet Pin it Share
  • Zero Waste: Женският пазар вече компостира биологичните си отпадъци

    Бакхус
    снимки: Рая Илиева-Делчева 04 Април 2022, 09:30

    Амбицията е качествен биотор да достигне до най-много земеделски производители из цяла България

    Share Tweet Pin it Share
  • Александър Кюркиев: Искаме да отворим Chilli Hills в Барселона

    Андреа Пунчева
    снимки: Личен архив 04 Април 2022, 09:24

    Първият въпрос е на какъв етап от планирането е - защото разликата между "искам" и "ще" е значителна.

    Share Tweet Pin it Share
  • Wine & Spirits Show 2022: нови хоризонти, майсторски класове и презентации

    Бакхус
    01 Април 2022, 18:00

    Второто издание ще се проведе от 7 до 9 април 2022 в зали 5 и 6 на Интер Експо Център София

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Горчиво и противоречиво със Стан Бачев

    София Павлова
    снимки: Личен архив 28 Март 2022, 10:00

    За революционния вкус в чашата еспресо и нейното бъдеще разговаряме със Стан Бачев

    Share Tweet Pin it Share
  • Haute кухнята: 6 звезди Michelin в Банско

    Андреа Пунчева
    снимки: Клаес Бех-Поулсен 25 Март 2022, 17:16

    По следите на уникално (без да преувеличаваме) за България събитие

    Share Tweet Pin it Share
  • #ЧревоугодноМиЕНия - градски обиколки през март

    Бакхус
    снимки: mamuryphotography 24 Март 2022, 12:55

    По следите на гурманските градски приключения на Ния Петрова

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Горчиво и противоречиво с Йордан Дъбов

    София Павлова
    снимки: Личен архив 24 Март 2022, 10:24

    Проследяваме светлата ера на кафееното зърно

    Share Tweet Pin it Share
  • Всички говорят за "Одесос"

    Текст: Ани Коджаиванова, Снимки: Надежда Чипева
    21 Март 2022, 16:54

    Малката крафт винарна от Варна очарова и с новата си реколта модерни, свежи, тероарни вина

    Share Tweet Pin it Share
  • Тенденции в бар индустрията през 2022

    Петра Димитрова
    21 Март 2022, 12:27

    Индустрията отгръща нова страница с опреснен подход към преживяванията

    Share Tweet Pin it Share
  • Мигранти с таланти представят: турска седмица

    Мулти култи колектив
    снимки: Стефан Сучев 16 Март 2022, 14:13

    Вижте тристепенното меню на Серхат Ерич за пълноценен турски обяд или вечеря

    Share Tweet Pin it Share
  • Ревю: изба Talamonti от Абруцо

    Андреа Пунчева
    15 Март 2022, 17:51

    Знаете ли, че пекорино е име не само на вид сирене, но и на винен сорт грозде?

    Share Tweet Pin it Share
  • GastronomiX 2022: гурме без отпадъци

    Бакхус
    14 Март 2022, 17:16

    Вижте какво предстои на петото издание на големия кулинарен форум

    Share Tweet Pin it Share
  • TEAsting: Чайовете гьокуро и кукича - листо или клонка

    Текст и снимки: Владислав Христов
    14 Март 2022, 10:59

    За приликите, разликите и очакванията от тези два различни японски зелени чая

    Share Tweet Pin it Share
  • Вижте кои са най-добрите български вина за 2021

    Бакхус
    11 Март 2022, 18:08

    11-ото издание на DiVino Top 50 слага на фокус местните сортове

    Share Tweet Pin it Share
  • Специално събитие-дегустация DiVino TOP 50 за 2021

    DiVino
    11 Март 2022, 14:52

    DiVino обявява класацията на най-добрите български вина

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Вино за крале, крал на вината

    Андреа Пунчева
    снимки: Shutterstock 11 Март 2022, 12:01

    Сладки приказки за Токай, който вече пети век има място в царските дворове и е възпят дори в националния химн

    Share Tweet Pin it Share
  • Артишок и зехтин: Защо зехтинът не старее като виното

    Анна Петкова
    10 Март 2022, 11:02

    Много общи черти споделят двата продукта, но пазенето за специални случаи не е една от тях

    Share Tweet Pin it Share
  • Неизвестните истории на известните ястия: Чийзкейкът

    София Павлова
    снимки: Wikipedia 07 Март 2022, 12:32

    Поглед назад към кулинарното минало на един от най-обичаните десерти в света

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »