Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
8 срещи със страната, най-богата на собствени разновидности маслини
Кувертите са по едва 69 лв., гост-готвач в ресторант "Таланти" на 13 април е нидерландец Бьорн Масоп
Амбицията е качествен биотор да достигне до най-много земеделски производители из цяла България
Първият въпрос е на какъв етап от планирането е - защото разликата между "искам" и "ще" е значителна.
Второто издание ще се проведе от 7 до 9 април 2022 в зали 5 и 6 на Интер Експо Център София
За революционния вкус в чашата еспресо и нейното бъдеще разговаряме със Стан Бачев
По следите на уникално (без да преувеличаваме) за България събитие
По следите на гурманските градски приключения на Ния Петрова
Проследяваме светлата ера на кафееното зърно
Малката крафт винарна от Варна очарова и с новата си реколта модерни, свежи, тероарни вина
Индустрията отгръща нова страница с опреснен подход към преживяванията
Вижте тристепенното меню на Серхат Ерич за пълноценен турски обяд или вечеря
Знаете ли, че пекорино е име не само на вид сирене, но и на винен сорт грозде?
Вижте какво предстои на петото издание на големия кулинарен форум
За приликите, разликите и очакванията от тези два различни японски зелени чая
11-ото издание на DiVino Top 50 слага на фокус местните сортове
DiVino обявява класацията на най-добрите български вина
Сладки приказки за Токай, който вече пети век има място в царските дворове и е възпят дори в националния химн
Много общи черти споделят двата продукта, но пазенето за специални случаи не е една от тях
Поглед назад към кулинарното минало на един от най-обичаните десерти в света