С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус вечери: La вечеря

Снимки: Драгомир Ушев
01 Март 2018, 11:32
Share Tweet Pin it Share
    Предястието: парфе от пилешки дробчета с порто и бренди, поднесено с конфитюр от лук и хляб, заедно със солен тарт от козе сирене и праз. Пастетът от дробчета беше с кадифена текстура и наситен и изпълващ вкус и аромат, който впечатли всички. Тартът беше с крехко маслено тесто, нежно обвило плънката си от сирене и праз.
9/22 снимки в галерията Предястието: парфе от пилешки дробчета с порто и бренди, поднесено с конфитюр от лук и хляб, заедно със солен тарт от козе сирене и праз. Пастетът от дробчета беше с кадифена текстура и наситен и изпълващ вкус и аромат, който впечатли всички. Тартът беше с крехко маслено тесто, нежно обвило плънката си от сирене и праз.

Реклама »

Ключови думи:  вечеря, френска кухня
1 Коментар
  • Profile preview
    Читател
    09, 54, 02 Март 2018, 09:54

    Ами, поздравления за дегустаторите! Всичко изглежда чудесно и определено майсторски направено. За нас, простосмъртните, остава само да се облизваме...

    Цензурата не е страшна. Страшна е автоцензурата и манипулацията. (моя мисъл) | Най-лесно се управлява беден и прост народ. (управленски принцип у нас в годините на прехода, а може би и от по-рано)

    !