С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус вечери: La вечеря

Снимки: Драгомир Ушев
01 Март 2018, 11:32
Share Tweet Pin it Share
    Единственият въпрос, който повдигна тази салата, беше кое би било подходящото вино за нея, особено с преобладаващата ряпа - един от най-трудните, за да не кажем невъзможен, за вино зеленчуци? Отговорът е, че Delas Freres Viognier Vin de Pays d’Oc 2017 се оказа много подходящ избор и акомпанира на салатата чудесно, вероятно заради деликатните нотки на екзотични и цитрусови плодове.
7/22 снимки в галерията Единственият въпрос, който повдигна тази салата, беше кое би било подходящото вино за нея, особено с преобладаващата ряпа - един от най-трудните, за да не кажем невъзможен, за вино зеленчуци? Отговорът е, че Delas Freres Viognier Vin de Pays d’Oc 2017 се оказа много подходящ избор и акомпанира на салатата чудесно, вероятно заради деликатните нотки на екзотични и цитрусови плодове.

Реклама »

Ключови думи:  вечеря, френска кухня