С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус вечери: La вечеря

Снимки: Драгомир Ушев
01 Март 2018, 11:32
Share Tweet Pin it Share
    Както при всеки концерт - а една добра вечеря не е ли концерт? - и тук имаше антракт. Той беше във формата на сорбе от лайм и босилек. Може да се каже, че то беше истински празник за небцето, и най-добрата прелюдия към следващата част:
11/22 снимки в галерията Както при всеки концерт - а една добра вечеря не е ли концерт? - и тук имаше антракт. Той беше във формата на сорбе от лайм и босилек. Може да се каже, че то беше истински празник за небцето, и най-добрата прелюдия към следващата част:

Реклама »

Ключови думи:  вечеря, френска кухня
1 Коментар
 • Profile preview
  Читател
  09, 54, 02 Март 2018, 09:54

  Ами, поздравления за дегустаторите! Всичко изглежда чудесно и определено майсторски направено. За нас, простосмъртните, остава само да се облизваме...

  Цензурата не е страшна. Страшна е автоцензурата и манипулацията. (моя мисъл) | Най-лесно се управлява беден и прост народ. (управленски принцип у нас в годините на прехода, а може би и от по-рано)

  !