С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Запознайте се с лекторите на "Ресторант на годината 2017 Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino"

Бакхус
02 Март 2018, 17:25
Share Tweet Pin it Share
  За първа година церемонията Гала Вечеря "Ресторант на годината 2017"ще бъде придружена и от ексклузивен лекторски панел в първата половина на деня. Поканили сме 5 изключителни личности, които пристигат специално в София, за да споделят своя професионален опит и знания. Обещаваме 5 полезни и вълнуващи часа, които ще ни помогнат да навлезем по-дълбоко във висшата кулинария и да опознаем процесите в кухнята.Всеки е добре дошъл на лекциите: и тези, които тепърва прохождат в бранша, и професионалистите, които се интересуват от работата на своите колеги, и ценителите, които обичат темите свързани с гурме преживявания.Вижте в галерията ни кои ще са лекторите и на какви теми ще бъдат техните лекции.Можете да купите куверт от сайта на събитието тук.
1/6 снимки в галерията За първа година церемонията Гала Вечеря "Ресторант на годината 2017"ще бъде придружена и от ексклузивен лекторски панел в първата половина на деня. Поканили сме 5 изключителни личности, които пристигат специално в София, за да споделят своя професионален опит и знания. Обещаваме 5 полезни и вълнуващи часа, които ще ни помогнат да навлезем по-дълбоко във висшата кулинария и да опознаем процесите в кухнята.

Всеки е добре дошъл на лекциите: и тези, които тепърва прохождат в бранша, и професионалистите, които се интересуват от работата на своите колеги, и ценителите, които обичат темите свързани с гурме преживявания.

Вижте в галерията ни кои ще са лекторите и на какви теми ще бъдат техните лекции.

Можете да купите куверт от сайта на събитието тук.

Реклама »

Реклама »