2/6 снимки в галерията
Емил Минев е първият авангардист в България с ресторанта "
Талисман", който създава още през 2005 година, изпреварвайки времето си. Има 27 години професионална кариера зад гърба си, която включва Executive Chef в една от най-големите хотелски компании в света -
Shangri-La Hotels & Resorts в Токио и Малдивите. През 2013 продължава кариерата си в хотела на веригата в The Shard, Лондон. От 2016 г. Шеф Минев е на длъжността Culinary Art Director в
Le Cordon Bleu, Лондон и управлява екип от около 70 души.
По време на лекторския панел, шеф Минев ще изнесе лекция на тема Think Global, Cook Local, която ще бъде последвана от тематична демонстрация на място "Златното яйце".
Можете да купите куверт от сайта на събитието тук.
22, 09, 02 Март 2018, 22:09
Мантова до Дженова ли е? Бакхус покажете поне малко обща култура.