С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Запознайте се с лекторите на "Ресторант на годината 2017 Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino"

Бакхус
02 Март 2018, 17:25
Share Tweet Pin it Share
    Емил Минев е първият авангардист в България с ресторанта "Талисман", който създава още през 2005 година, изпреварвайки времето си. Има 27 години професионална кариера зад гърба си, която включва Executive Chef в една от най-големите хотелски компании в света - Shangri-La Hotels & Resorts в Токио и Малдивите. През 2013 продължава кариерата си в хотела на веригата в The Shard, Лондон. От 2016 г. Шеф Минев е на длъжността Culinary Art Director в Le Cordon Bleu, Лондон и управлява екип от около 70 души.По време на лекторския панел, шеф Минев ще изнесе лекция на тема Think Global, Cook Local, която ще бъде последвана от тематична демонстрация на място "Златното яйце".Можете да купите куверт от сайта на събитието тук.
2/6 снимки в галерията Емил Минев е първият авангардист в България с ресторанта "Талисман", който създава още през 2005 година, изпреварвайки времето си. Има 27 години професионална кариера зад гърба си, която включва Executive Chef в една от най-големите хотелски компании в света - Shangri-La Hotels & Resorts в Токио и Малдивите. През 2013 продължава кариерата си в хотела на веригата в The Shard, Лондон. От 2016 г. Шеф Минев е на длъжността Culinary Art Director в Le Cordon Bleu, Лондон и управлява екип от около 70 души.

По време на лекторския панел, шеф Минев ще изнесе лекция на тема Think Global, Cook Local, която ще бъде последвана от тематична демонстрация на място "Златното яйце".

Можете да купите куверт от сайта на събитието тук.

Реклама »

Реклама »