3/6 снимки в галерията
Йордан Стефанов е докторант по микробиология и блогър. В академичната сфера се занимава с изучаване на микробни ензими, изолирането им от бактерии (биотехнологии) и техните приложения. В професионално отношение има значителен опит в микробиологичния и химичен контрол на качеството и безопасността при производство на храни, напитки, хранителни добавки и фуражи. Редом с това той е и собственик на уебсайта "
Наука и критично мислене", който популяризира науката.
Лекцията ще бъде на тема "Химия и микробиология в кухнята" и ще запознае слушателите с някои любопитни факти за човешкото възприятие на околната среда или как изборът на форми, цветове и текстури влияе върху вкуса и апетита на хората.
Можете да купите куверт от сайта на събитието тук.
22, 09, 02 Март 2018, 22:09
Мантова до Дженова ли е? Бакхус покажете поне малко обща култура.