С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Запознайте се с лекторите на "Ресторант на годината 2017 Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino"

Бакхус
02 Март 2018, 17:25
Share Tweet Pin it Share
    Йордан Стефанов е докторант по микробиология и блогър. В академичната сфера се занимава с изучаване на микробни ензими, изолирането им от бактерии (биотехнологии) и техните приложения. В професионално отношение има значителен опит в микробиологичния и химичен контрол на качеството и безопасността при производство на храни, напитки, хранителни добавки и фуражи. Редом с това той е и собственик на уебсайта "Наука и критично мислене", който популяризира науката.Лекцията ще бъде на тема "Химия и микробиология в кухнята" и ще запознае слушателите с някои любопитни факти за човешкото възприятие на околната среда или как изборът на форми, цветове и текстури влияе върху вкуса и апетита на хората.Можете да купите куверт от сайта на събитието тук.
3/6 снимки в галерията Йордан Стефанов е докторант по микробиология и блогър. В академичната сфера се занимава с изучаване на микробни ензими, изолирането им от бактерии (биотехнологии) и техните приложения. В професионално отношение има значителен опит в микробиологичния и химичен контрол на качеството и безопасността при производство на храни, напитки, хранителни добавки и фуражи. Редом с това той е и собственик на уебсайта "Наука и критично мислене", който популяризира науката.

Лекцията ще бъде на тема "Химия и микробиология в кухнята" и ще запознае слушателите с някои любопитни факти за човешкото възприятие на околната среда или как изборът на форми, цветове и текстури влияе върху вкуса и апетита на хората.

Можете да купите куверт от сайта на събитието тук.

Реклама »

Реклама »