С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Запознайте се с лекторите на "Ресторант на годината 2017 Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino"

Бакхус
02 Март 2018, 17:25
Share Tweet Pin it Share
  Чиро Фонтанези е роден в Мантова, Италия през 1984 г. и неговата първа любов е математиката - затова той става инженер. Но един прекрасен ден той открива супертосканските вина. От първата глътка разбира, че неговата страст всъщност е виното и той му се отдава напълно. Завършва Международното училище по италианска кулинария АЛМА и не след дълго защитава диплома трето ниво от Италианската асоциация на сомелиерите (AIS). Философията на Чиро Фонтанези е, че виното е една вселена, в която винаги има нещо ново, което очаква да бъде открито.В лекцията си той ще сподели тънкостите и новостите около в сферата на професионалния food and wine pairing.Можете да купите куверт от сайта на събитието тук.
6/6 снимки в галерията Чиро Фонтанези е роден в Мантова, Италия през 1984 г. и неговата първа любов е математиката - затова той става инженер. Но един прекрасен ден той открива супертосканските вина. От първата глътка разбира, че неговата страст всъщност е виното и той му се отдава напълно. Завършва Международното училище по италианска кулинария АЛМА и не след дълго защитава диплома трето ниво от Италианската асоциация на сомелиерите (AIS). Философията на Чиро Фонтанези е, че виното е една вселена, в която винаги има нещо ново, което очаква да бъде открито.

В лекцията си той ще сподели тънкостите и новостите около в сферата на професионалния food and wine pairing.

Можете да купите куверт от сайта на събитието тук.

Реклама »

Реклама »