4/6 снимки в галерията
Талантливият сладкар Павел Павлов е родом от Банкя и е възпитаник на HRC Culinary Academy. През 2010 г. заминава за Норвегия, където работи в ресторанта с една звезда Мишлен
Renaa, както и в
Bølgen og Moi и
Tango. Там открива страстта си към сладкарството. Това го подтиква да отиде в Норвежкия институт по гастрономия и не след дълго става първият чужденец допуснат в националния отбор на Норвегия. През 2016 г. отборът печели два златни медала и се нарежда на четвърто място в света в Олимпийските кулинарни игри в Ерфурт, Германия. Към днешна дата Павел Павлов работи над мечтата си да развие собствена сладкарница в Норвегия.
Лекцията на шеф Павлов ще бъде посветена на световните трендове в сладкарството и бъдещето на здравословните десерти.
Можете да купите куверт от сайта на събитието тук.
22, 09, 02 Март 2018, 22:09
Мантова до Дженова ли е? Бакхус покажете поне малко обща култура.