С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Gift Guide: Коледа 2018

Надя Здравкова
12 Декември 2018, 16:41
Share Tweet Pin it Share
    Наръчник за коктейлиМарката L'HÉDONISTE казва всичко за потенциалния притежател на този оригинален начин да започнете да се учите на миксология у дома. За онези от нас, които обичат удоволствията – не само лично за себе си, но и да ги доставят в добре премерени дози на всеки, стъпил в дома им. Любовта на мъжете може да минава през стомаха, но на жените е по-скоро през небцето. Разбрахте какво имаме предвид, нали?От Peep39.00 лв.
13/19 снимки в галерията Наръчник за коктейли

Марката L'HÉDONISTE казва всичко за потенциалния притежател на този оригинален начин да започнете да се учите на миксология у дома. За онези от нас, които обичат удоволствията – не само лично за себе си, но и да ги доставят в добре премерени дози на всеки, стъпил в дома им. Любовта на мъжете може да минава през стомаха, но на жените е по-скоро през небцето. Разбрахте какво имаме предвид, нали?

От Peep
39.00 лв.

Реклама »

Реклама »