С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Gift Guide: Коледа 2018

Надя Здравкова
12 Декември 2018, 16:41
Share Tweet Pin it Share
    Комплект подправки "Коледно трио"Три микса от подправки за всичко, което искаме и трябва да приготвим за Бъдни вечер и Коледа, пакетирани в подаръчен прозрачен тубус, с картичка за пожелание на капака. Първият микс е за сладкиши и ядки като меденки, щрудели, тиквеник и др. Вторият е за печена пуйка, свинско или друг специалитет с месо, а последният е за рецепти с кисело зеле като сарми, боб със зеле и подобни. Плюс рецепта и линк с видео кое как става. Безценно и умно. Не, гениално.От Spizing20 лв.
2/19 снимки в галерията Комплект подправки "Коледно трио"

Три микса от подправки за всичко, което искаме и трябва да приготвим за Бъдни вечер и Коледа, пакетирани в подаръчен прозрачен тубус, с картичка за пожелание на капака. Първият микс е за сладкиши и ядки като меденки, щрудели, тиквеник и др. Вторият е за печена пуйка, свинско или друг специалитет с месо, а последният е за рецепти с кисело зеле като сарми, боб със зеле и подобни. Плюс рецепта и линк с видео кое как става. Безценно и умно. Не, гениално.

От Spizing
20 лв.

Реклама »