С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Кой ще готви тази на "Ресторант на годината"

Бакхус
14 Март 2019, 12:59
Share Tweet Pin it Share
    >>> ЯСТИЕ: Оризово тесто пълнено със свинско, скариди и подправки, върху биск от скариди, шери, тонкацо с боровинки и чипс от хамон /Поднесено с коктейл с Beluga Noble >>>Любовта към храната на Цветомир Николов започва от вкусните гозби на баба му, които го вдъхновяват да учи професионално кулинария. Желанието му за пътешествия пък го отпраща в кухните на водещи ресторанти във Великобритания, Норвегия и Франция, като 3-звездния Clos des Sens в Annecy-le-Vieux и 3-звездния Maaemo в Осло, където натрупва сериозен професионален опит. През 2016 г. отваря собствен ресторант в София - Niko’las 0/360, a само две години по-късно печели наградата "Ресторант на годината" за 2017 г.✦✦✦☛ За куверти: bacchus.bg/top
2/7 снимки в галерията >>> ЯСТИЕ: Оризово тесто пълнено със свинско, скариди и подправки, върху биск от скариди, шери, тонкацо с боровинки и чипс от хамон /
Поднесено с коктейл с Beluga Noble >>>


Любовта към храната на Цветомир Николов започва от вкусните гозби на баба му, които го вдъхновяват да учи професионално кулинария. Желанието му за пътешествия пък го отпраща в кухните на водещи ресторанти във Великобритания, Норвегия и Франция, като 3-звездния Clos des Sens в Annecy-le-Vieux и 3-звездния Maaemo в Осло, където натрупва сериозен професионален опит. През 2016 г. отваря собствен ресторант в София - Niko’las 0/360, a само две години по-късно печели наградата "Ресторант на годината" за 2017 г.

✦✦✦

За куверти: bacchus.bg/top

Реклама »