5/7 снимки в галерията
>>> ЯСТИЕ: Качамак със сланина Иберико, сесина, български соев сос от ферментирал смилянски фасул, мариновани зеленчуци, цвик и масло бьор ноасет /
Поднесено с Tikveš Barovo Red 2015, Северна Македония >>>Професионалният път на
Васил Спасов преминава през ресторанти със звезди "Мишлен" в Дания, Франция и Сан Себастиан, което е особено впечатляващо, имайки предвид, че е едва на 24 години. Не по-малко впечатляваща е и работата му в Zornitza Family Estate, където е начело на кухнята на ресторант aEstivum, победителят в категория "Дебют" в миналогодишното издание на конкурса "Ресторант на годината". Ето защо сме много щастливи, че тази година ще го посрещнем на сцената като наш специален гост-готвач.
✦✦✦
☛
Вижте повече информация за събитието и купете своя куверт на bacchus.bg/top